≫ 

Prvo oglašavanje Nevene Božović nakon Evrosonga: Posle svakog izlaska na scenu nisam umela da siđem...

Znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga - napisala je Nevena

  • 13

Nevena Božović predstavila je Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu u Izraelu, gde je zauzela 17. mesto sa pesmom "Kruna", čija je kompletna autorka.

Nevena je sa timom koji je bio uz nju u Tel Avivu odmah sutradan doputovala u Beograd, a sada se prvi put nakon završenog najvećeg muzičkog festivala oglasila na društvenim mrežama i sa fanovima podelila utiske.

- Sad razumem... Kada pevam nešto što je nastalo u moja četiri zida, u mojim kolima, niko nije radio za mene. Kad osvojiš srca svojih ljudi, pa onda i Evrope, koja peva od početka do kraja sa mnom. Posle svakog izlaska na scenu, ne umem da siđem i pogodim stepenice, znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga.

Nevena Bozovic, Evrosong, Eurosong

Nevena Božović na Evrosongu / Foto: Tanjug/AP

- Pevaju "Krunu" na velikoj sceni u Izraelu, to je dragoceno, "It's a very emotional song, Nevena", to me prati. Hvala vam na podršci, na preokretu koji se desio, sve vidim šta pišete i da, to je smisao ovoga što radim, za šta sam odabrana. Kruna je vaša, znala sam da Srbija ima pravu i vrednu publiku! - napisala je Nevena na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

Sad razumem...kada pevam nešto što je nastalo u moja četiri zida, u mojim kolima, niko nije radio za mene. Kad osvojiš srca svojih ljudi, pa onda i Evrope koja peva od početka do kraja sa mnom. Posle svakog izlaska na scenu, ne umem da sidjem i pogodim stepenice, znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga. Pevaju “Krunu” na velikoj sceni u Izraelu, to je dragoceno , “It’s a very emotional song, Nevena”, to me prati. Hvala vam na podršci, na preokretu koji se desio, sve vidim šta pišete i da, to je smisao ovoga što radim, za šta sam odabrana. Kruna je vaša, znala sam da Srbija ima pravu i vrednu publiku! 👑❤️ N.A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mari Mari

    23. maj 2019 | 10:57

    Treba da skačeš do plafona od sreće što su se prešli i pustili te da budeš na tom mestu. Realno pesma ti je ispod proseka i molim RTS da se ne razbacuje našim novcem i šalje ovakve učesnike. Sledeće godine pošaljite gospodina Željka Joksimovića ako želite uspeh.

  • W

    23. maj 2019 | 10:13

    Ništa spektakularno nismo videli. Ne zanosi se!

  • aat

    23. maj 2019 | 10:24

    Predivna Nevena !Ne osvrći se na ružne komentare, idi napred i samo nastavi ovako. To što Evropa ne zna više da ceni pesmu Evrovizije i to što umetnik peva na maternjem jeziku tu na žalost ti ne možeš da utičes. Bila si jedinstvena u moru istih, a to je veći uspeh nego brojka na tabeli takmičenja koje je izgubilo svrhu. Čestitam od srca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA