≫ 

Veru Matović prozvali da ima "kilo pudera", odmah je usledio njen surovi odgovor! (FOTO)

Pevačica je napravila selfi za Telegraf.rs, a na negativan komentar na Instagramu nije ostala dužna

  • 13
Vera Matović

Foto: Marko Jovanović

Pevačicu narodne muzike Veru Matović koja i dalje aktivno nastupa iako je u osmoj deceniji ugostili smo vedru i nasmejanu u našem studiju tokom snimanja emisije "Muzička apoteka", posle čega je tradicionalno uradila selfi za naš Instagram profil Telegraf.rs.

Vera je odmah pristala da se, popularno rečeno, "selfira", međutim, u moru onih koji su je hvalili budući da će u junu napuniti 73 godine, a da je u odličnoj formi i da širi sjajnu energiju (u šta smo se i sami uverili), bilo je i onih kojima se njen selfi baš i nije svideo.

 

- Fasada na nivou. Kilo pudera baba stavila - napisala je u komentaru jedna od korisnica Instagrama, na šta joj Vera nije ostala dužna.

Ubrzo je usledio odgovor, možda ne onakav kakav je očekivala.

- Tebi ni puder ne pomaže - napisala je pevačica bez ustručavanja, a uz sve to stavila i "vatru".

Vera Matović

Verin odgovor na pomenuti komentar / Printskrin: Instagram/telegraf.rs

Takođe, Vera Matović odgovorila je i onima koji su joj ostavili pozitivan komentar, a kojih je bilo mnogo više nego onih negativnih.

- Divna dama. Izgleda odlično. U skladu sa svojim godinama - glasi komentar.

Vera Matović, komentari

Vera je odgovorila i na pohvale ljubazno se zahvalivši / Printskrin: Instagram/telegraf.rs

VIDEO: Muzička apoteka: Nenad Kapor - Kako sam pobedio u borbi za spas poluvekovnog blaga Jugodiska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    23. maj 2019 | 15:26

    Pa sta ako je stavila puder!Bolje i puder nego da izgleda kao ostale izbotoksirane,operisane i izgledaji kao klonorane i zene od 60/70.god.izgledaju kao porcelanske lutke i mladje od svojih kcerki i snaji!Vama nista nevalja,ni kada su iz operisane,ni kada su prirodne...ziveo puder Verkaaa..SRAM DA VAS BUDE,ZENA JE PRIRODNA A IMA TOLIKO PARA DA MOZE DA URADI STA POZELI!Zena ima 70.god.i kazete tonu pudera a devojcice od 15.god.pa nadalje isto toliko!Koji problem imate???

  • Јасмина

    23. maj 2019 | 14:14

    Вера је певачица препознатљивог гласа што је најважније.Стил који носи није увек у складу са њеним годинама,али га добро носи управо зато што је негована жена.Веома лепо изгледа за својих 73 године.

  • JS

    23. maj 2019 | 17:28

    Gdja Vera je oduvek vodila racuna o svom izgledu i ponasanju. Mnoge danasnje 'pevacice' bi mogle da se ugledaju na nju. Zena vredna postovanja, bez skandala, ogovaranja, iznosenja laznih prica, zena sa mnogo hitova, koje godinama peva. Svaka joj cast. Samo napred u nove uspehe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA