Darko Lazić otkrio detalje razvoda: Evo šta je sve ostavio Ani Sević i šta su se dogovorili!

Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće

  • 10
Ana Sević, Darko Lazić

Foto: Marko Jovanović

Darko Lazić i Ana Sević konačno su se zakonski razveli, i to 16. maja. To je i sam pevač potvrdio, a odmah je otkrio i da je bivšoj supruzi ostavio stan, kao i da je starateljstvo nad Lorenom dobila Ana.

Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

Darko Lazić, Ana Sević

Darko i Ana sa ćerkom Lorenom, Foto: Marko Jovanović

Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu - počeo je Darko, a na pitanje da li je bilo zatezanja oko starateljstva nad Lorenom, poručio je da su tu imali najmanje problema.

O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata - ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

Darko Lazić, Marina Gagić

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Nikola Tomić

- Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo - kaže Darko i dodaje da će Ana i njegova ćerka ostati u stanu u Beogradu u kom su ranije živeli zajedno.

Svadba, Andreana Čekić, Darko Lazić, Ana Sević

Foto: Telegraf

Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! - kaže pevač.

VIDEO: Darko Lazić ima novu zanimaciju, vozi se helikopterom

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dan

    23. maj 2019 | 20:50

    Prestao sam da čitam kod : Mi smo civilizovani ljudi !!!!

  • Zarko

    23. maj 2019 | 20:17

    Konacno da i ovaj uradi nesto pametno.

  • Brba

    23. maj 2019 | 20:43

    Kad ljakse iz Brestaca da ime cerki Loreana!?Dobro da joj na decija kolica nisu ugradili i male gipsane labudove ili lavove...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA