Ćerka Željka Mitrovića dobila prvu nagradu za njen kratkometražni film "Last Call" u Njujorku (VIDEO)

- Veoma sam srećan i ponosan na Sandru - napisao je vlasnik televizije "Pink" na Instagramu i objavio snimak sa dodele nagrade

  • 3

Sandra Mitrović, ćerka vlasnima televizije "Pink" Željka Mitrovića, dobila je prvu nagradu za njen kratkometražni film "Last Call" u Njujorku. Tim povodom na Instagramu se oglasio njen otac, a na ovoj društvenoj mreži je objavio kratak snimak na kojoj se vidi kako njegova naslednica prima ovo priznanje na bini.

- Veoma sam srećan i ponosan na Sandru! Danas je osvojila veoma značajnu, prvu nagradu od “National Board of Review” za svoj poslednji kratkometražni film “Last Call”.”NBR” u Americi predstavlja jednu od najznačajnijih filmskih i umetničkih organizacija, koja postoji 110 godina!‬ - napisao je Željko Mitrović na Instagramu, koji je takođe bio na ceremoniji dodele nagrada.

Pogledajte i snimak koji je objavio vlasnik televizije "Pink":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SBH

    24. maj 2019 | 17:52

    Sto je ne ubacis u rijaliti i ona je sad zvijezda.

  • Ja

    24. maj 2019 | 18:31

    I sve se to desava dok Kulicke ovde u Srbiji na nacionalnoj TV psihofizicki maltretiraju ljude i rugaju se žrtvama silovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA