Našoj voditeljki pred venčanje matičarka otkazala dolazak, a kada je ugledala ovu osobu briznula je u plač (FOTO)

- Susret sa mamom posle venčanja malo me je rasplakao. Ali, baš kratko. Nisam dala suzama dalje. Bilo mi je važno da bude veselo - rekla je Ivon

  • 1

Voditeljka Ivon Jafali pre deset dana udala se za svog izabranika, inženjera Vladislava Velovića, kojeg su spojili njihovi ljubimci - psi, u parku na Čuburi.

Iako je delovalo da je venčanje proteklo bez problema, istina je da se mladencima desio veliki peh, kada im je matičarka tik pred venčanje otkazala dolazak.

- I to se svidelo ljudima, što je novajlija bio u igri, bilo je zabavno i nije trajalo dugo - ispričala je voditeljka koja je brzo našla novog matičara.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sanja Anđelković Lubardić (@sanja.lubardic) on

Ivon je, nakon venčanja, ipak pustila suzu.

- Susret sa mamom posle venčanja malo me je rasplakao. Ali, baš kratko. Nisam dala suzama dalje. Bilo mi je važno da bude veselo - rekla je Ivon.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Adriana Cortan Simic (@adrianacortan) on

Voditeljka je objasnila da nije sanjala o venčanju, ali da je susret sa Vladislavom bio sudbinski.

- Nisam bila devojčica koja je maštala da jednog dana obuče venčanicu, niti sam kasnije razmišljala o svojoj svadbi. Sve se dogodilo spontano, sa Vladom se desilo prepoznavanje za koje verujem da bi moglo da traje do kraja života - ispričala je Ivon za magazin Gloria.

- On je potpuno drugačiji od svih mojih prethodnih partnera. Skroz je različit i od mene, inženjer je po struci, potpuno je posvećen i racionalan i na pravi način kanališe moju energiju, koja ponekad ume da bude prejaka. Lagano smo ušli u proces intimnog zbližavanja. Vladislav je svestan moje profesije, način života koji podrazumeva mnogo komunikacije sa najraznovrsnijim ljudima. Izgleda da smo nas dvoje dokaz teze da se suprotnosti privlače. Našli smo jednu savršenu zajedničku tačku u kojoj dobro funkcionišemo - dodala je Jafalijeva, da bi potom otkrila da joj je Anđa, pas kog je pronašla još kao štene jedne večeri, pomogao da pronađe ljubav svog života.

- Vlada i ja smo se upoznali u Čuburskom parku gde smo šetali pse. Dugo je trajalo dok nisam primetila da mu se dopadam. Baš mi je juče rekao: "Mučila si me godinu dana". Bilo je nekih pokušaja da tokom tih šetnji produbimo odnos, ali očigledno tada nisam bila spremna - otkrila je voditeljka.

Podsetimo, otac od Ivon je iz Zaira, a majka joj je Beograđanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA