≫ 

Izbila još jedna rasprava: Evo šta se dešavalo u žiriju nakon skandalozne svađe Miljane Kulić sa Zoricom Brunclik! (FOTO)

Zorici je to zasmetalo pošto je očekivala da će svi iz žirija stati u njenu odbranu i Miljanu iskritikovati zbog krajnje nevaspitanog ponašanja

  • 21
Zorica Brunclik i Goga Sekulic Foto: Telegraf

Miljana Kulić i Zorica Brunclik ušle su u raspravu na Zadrugoviziji održanoj u nedelju, 26. maja, a nakon napada Nišlijke zvezda narodne muzike svoju crvenu fotelju je spustila, rekavši da više sa njom nema o čemu da priča.

Nakon što su Zorici teško pale Miljanine reči, Goga Sekulić je Kulićevoj, tokom komentarisanja njenog nastupa, rekla da se divi njenoj hrabrosti.

Zorici je to zasmetalo pošto je očekivala da će svi iz žirija stati u njenu odbranu i Miljanu iskritikovati zbog krajnje nevaspitanog ponašanja, pa je tokom reklama Gogi to i prebacila.

Zorica Brunclik i Goga Sekulic Zorica i Goga u razgovoru, Foto: Telegraf

- Goga joj je objasnila da nije mislila ništa loše za Zoricu kada je Miljani rekla da se divi njenoj hrabrosti - kaže izvo koji je bio prisutan.

- Zorica se kasnije smirila, iako joj je bilo više nego neugodno zbog onoga što se dogodilo. Ona nije tip osobe koji vole takve stvari. Ona je zvezda i nije zaslužila da se rijaliti učesnica tako ponaša prema njoj - kaže izvor blizak Zorici.

Kako je izgledao okršaj Miljane i Zorice na Zadrugoviziji pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    27. maj 2019 | 17:17

    Potpuno je u pravu Zorica!! Svaka cast!! A Sekulićka se uvlači samo ne znam kome! Ovoj bolesnoj Miljani.

  • neko ko se razume

    27. maj 2019 | 19:32

    Zasto Zorica nije komentarisala tako i druge ucesnice koje su bile gore obucene pd Miljane? Poput Mine, Aleksandre, Maje, Stanije...

  • Ika

    27. maj 2019 | 19:25

    Zbog ove spodobe me je sramota da kazem da sam iz Nisa. Ne mogu da verujem da tako glupa osoba i sa tako prostackim ponasanjem moze da bude uzor nekome i da je toliko ljudi podrzava i voli. Gde ides jadna Srbijo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA