≫ 

"On ima prednost u odnosu na ostale": Aca Lukas pričao o karijeri svog sina Andreja, pa pomenuo i Cecinu Anastasiju (VIDEO)

- Nije tačno da neću da mu pomognem (sinu Andreju Lukasu), pomoći ću ono što mogu - rekao je Lukas

  • 3
Anastasija Ražnatović,Aca lukas Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Jedan od najuspešnijih srpskih pevača Aca Lukas progovorio je o karijeri svoj sina Andreja Lukasa, koji je takođe uplovio u muzičke vode. Aca navodi da njegov naslednik, ukoliko želi da uspe u ovom poslu, treba da se izbori svojim pesmama.

- On ima prednost (u odnosu) na ostale, što nije ružno, što je moj sin, pa već svi znaju za njega, isto što i Cecina Anastasija... Znaš o čemu se radi? Radi se o tome da njih dvoje moraju da se izbore sa svojim pesmama - rekao je Aca Lukas za emisiju "Premijera" i dodao:

Amidži šou, Aca Lukas i sin Andrej Aca Lukas i Andrej Lukas Foto: A. Nalbantjan

- Nije tačno da neću da mu pomognem (sinu Andreju Lukasu), pomoći ću ono što mogu. Ne mogu da nateram publiku da sluša njegovu pesme, to ne mogu. Nema tu mnogo pomoći, ako nisi dobar - džaba ti sve, ako si dobar, - onda ćeš proći, naravno - naveo je Lukas.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Lukas: Ja volim ljude, i ljudi vole mene, i vole da me slušaju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. maj 2019 | 08:55

    Pa dobro, njihov posao je zabavljački. Sto ne pišete o deci lekara koja pošto poto moraju isto da budu lekari, pa polažu ispite preko veze itd... Eee to je opasno!

  • baki

    28. maj 2019 | 02:40

    ej srbijo medju sljivama

  • OVERRATED

    28. maj 2019 | 03:05

    sin ne moze bez ocevog nadimka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA