≫ 

"Ona je vračara!" Otkriveno kakvu gadost je Milijana stavila Požgaju u kafu, po verovanju da će tako zauvek biti njen

- Kako je pred kamerama, mora da pazi da je ne snime u momentima kada obavlja rituale. Ali vidite i sami da se kod Požgaja u glavi dešava ozbiljno ludilo. On se odupire, ali džaba. Njene igrice sa vradžbinama mu ne daju mira - priča izvor

  • 9

Milijana Bogdanović (21) koja se "proslavila" vezom sa 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem (74), sa kojim je potom ušla u rijaliti "Parovi", u istom ga je prevarila sa oženjenim Aleksandrom Požgajem.

Njih dvoje već su bili intimni, Milijana je potpuno "odlepila" za bivšim političarem, a sada su otkriveni stravični detalji njihovog odnosa.

Naime, procurila je informacija kako je Milijana u kafu koju je kuvala Aleksandru sipala menstruaciju, po verovanju da će tako "zauvek biti samo njen" (?!)

- Bogdanovićeva ne preza ni od čega kada nešto želi za sebe, što je dokazala i sa vremešnim verenikom Milojkom Božićem, koji ima 74 godine, ali je odlepio za njom i zbog nje pristao da bude deo šou-programa i proživljava stvari koje mu ozbiljno narušavaju zdravlje - kaže izvor.

Milijana Bogdanović, Aleksandar Požgaj Milijana i Požgaj, Printskrin: TV Happy

- Milijana je lepa, umiljata i naočita devojka, ali iza lica lepotice krije se nešto strašno. Naime, ona je u selu poznata po tome da voli da posećuje gatare, vračare i sve one koji se bave sličnim stvarima. Njene najbolje drugarice su baba-vračare. Poznaje sve do jedne i sa svakom šuruje. Mogu slobodno da kažem da su je odlično podučile da i ona upotrebljava bajalice i vradžbine. Umela je da zamađija momke po selu, nisu znali gde se nalaze. Šta mislite kako je Milojka osvojila? Poznato je da vračare savetuju devojke i žene koje žele da osvoje muškarca da mu sipaju menstruaciju u kafu. Vidite da je Milijani to upalilo kod Milojka. On trči za njom kao kučence. Deda od skoro 80 godina se ponaša kao dečak - kaže osoba bliska Milijani, upućena u nečista posla ove mlade devojke.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić Milijana i Milojko, Printskrin: TV Happy

- Istu stvar Milijana je primenila i na Aleksandra Požgaja, ali on nije svestan toga. I ne zna u kakvu se mračnu avanturu upustio. On ima da prokune dan kada se našalio sa Milijanom. Ona je njegove šale u rijalitiju ozbiljno shvatila i odmah je sebi rekla da on mora biti njen. Ono đavolsko u njoj nema mira. Kako je pred kamerama, mora da pazi da je ne snime u momentima kada obavlja rituale. Ali vidite i sami da se kod Požgaja u glavi dešava ozbiljno ludilo. On se odupire, ali džaba. Njene igrice sa vradžbinama mu ne daju mira - dodaje izvor.

Milijana Milojko Milijana i Milojko, Printskrin: TV Happy

- Ona želi da se reši Požgajeve žene Ivane i da on bude samo njen. Uplela ga je u mrežu, pa sada sedi i smeška se dok se on upliće sve više i više. Ubeđena sam da se neće završiti na ovome jer će ona pokušati sve da bi bila sigurna da je gotov. Kako ima određene dane kada to radi, i pod određenim uslovima, ne može to tako lako da izvede, pa se plaši da će ga njene mađije popustiti i da će shvatiti šta mu je uradila. Kažu da su muškarci tada spremni i da ubiju ženu koja im je to radila, mislim, stavljala menstruaciju u kafu. Bože sačuvaj i sakloni, neka im je oboma bog u pomoći - zaključio je sagovornik Rijaliti magazina.

VIDEO: Milojko i Milijana pred ulazak u Parove: Imaćemo seks jer hoćemo bebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    28. maj 2019 | 11:25

    Da ona nešto zna nebi bila sa starcima.

  • Mikica

    28. maj 2019 | 12:09

    Vidi se da mala nije normalna,samo ne znam kome je ovakva licnost zanimljiva,pa cak ni za zezanje nije!!!

  • Johan

    28. maj 2019 | 12:11

    Pa pokusava na sve strane da se docepa lagodnog zivota i situiranog muskarca ali nepismena je nazalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA