Ana Nikolić najavila da izbacuje preparat za mršavljenje, Instagram se usijao od komentara: Da pomaže, ti bi prva bila mršava! (VIDEO)

Pevačica je svojom objavom "zapalila" internet

  • 6
Karići svadba Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Nikolić pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama svojom poslednjom objavom. Razlog? Ana je poručila da izbacuje svoj preparat za mršavljenje, što je mnoge iznadilo.

Nakon ove njene objave društvene mreže su se usijale, s obzirom da se u poslednje vreme, kada je ona u pitanju, najviše komentariše njen izgled i višak kilograma koji je nabacila.

- Uskoro - poručila je Ana uz kratak video.

 
 
 
View this post on Instagram
USKORO!!!A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

"Kad su se tebi popeli na glavu sa kilogramima. Dobar odgovor", "Za dve sedmice izgubite 14 dana", "Da pomaže, ti bi prva bila mršava" - bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na Instagramu.

Međutim, mnogi misle da je u pitanju samo fora, te najava za novi album. Kako neki misle, Ana je smislila odličan marketinški trik za novi CD.

VIDEO: Ana Nikolić se pojavila kod Karića, izgledom ostavila bez teksta, pa poručila: Nikad se neću vratiti na estradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • izvor

    28. maj 2019 | 16:29

    Ana je danas imala operaciju na želucu u Novom Sadu! Valjda će se sada posreciti da resi problem sa kilogramima! Ponaša se na klinici kao da je iznad svih, ali pacijent kao i svaki drugi, bar su lekari bili pošteni!!

  • MK

    28. maj 2019 | 16:21

    Ana je lepa i kad se ugoji ali bože moj ne mogu svi biti mršavi, đžaba im pare što bi rekla jedna pevačica umreću slavna i gladna. Toliko

  • Gox

    28. maj 2019 | 13:52

    Ahahahahahahaaaa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA