≫ 

"Ne osuđujem, ja razumem...": Milica Dabović se oglasila nakon potresne priče njene sestre Jelice o porodičnoj torturi (FOTO)

- Svako od nas teži ka tome da bude iskren, i slobodan - napisala je između ostalog Milica Dabović

  • 7

Jelica Dabović, sestra košarkašice Milice Dabović, iznela je tvrdnje kako ih je otac fizički zlostavljao. Nakon njene potresne priče, oglasila se i sama Milica Dabović. Košarkašica je reagovala na Instagramu i objavila status koji prenosimo u celosti.

- Ne osuđujem, ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren, i slobodan. Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono šta uistinu jesmo . U suprotnom osoba se oseća kao da je zarobljena. Potreba da se oslobodi se izražava na razlicite načine, jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu, izbegne vlastitu odgovornost. Deca su sa šesnaest godina već odgovorna. Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i počinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuće i stvaraju porodice. Jasno je da uvek možemo, da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo. Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu, da razume, i bude ostvaren . Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla nekada neznanja. Do čega je neka je. Biti fer najvea je pobeda svakog zla! Vreme je najbolji putokaz ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica-moje sve!  VOLIM!!! - napisala je Milica Dabović na Instagramu i objavila sledeću fotografiju.

 
 
 
View this post on Instagram
Ne osudjujem , ja razumem. Svako od nas teži ka tome da bude iskren, i slobodan.Kada smo iskreni i slobodni tada smo nepobedivi, osposobljeni da volimo i budemo ono šta uistinu jesmo . U suprotnom osoba se oseca kao da je zarobljena . Potreba da se oslobodi se izrazava na razlicite nacine , jedan od njih je da modeluje sopstvenu istinu , izbegne vlastitu odgovornost .Deca su sa šesnaest godina vec odgovorna . Mnoge devojke sa šesnaest postaju majke i pocinju da odgajaju decu, sa dvadeset već prave kuce i stvaraju porodice . Jasno je da uvek možemo , da ima načina da sebe zaštitimo i negujemo .Zahvalna sam Bogu na tome što imam Stefana i potrudiću se da moj sin bude ponosan na mene i moju porodicu , da razume , i bude ostvaren . Ljudske slabosti su produkt nekada ljudskog zla nekada neznanja . Do čega je neka je . Biti fer najveća je pobeda svakog zla ! Vreme je najbolji putukaz ako je vodilja kroz život dobra namera! Moja porodica-moje sve! VOLIM!!!A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on

VIDEO: Pitali smo Beograđanke šta misle o nasilju nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    30. maj 2019 | 11:41

    Ima li iko normalan u ovoj porodici i blizoj rodbini?

  • JS

    30. maj 2019 | 12:49

    Evo prilike da se pojavi opet u stampi. Samo je cekala izgleda pricu. Trebalo je i ti ranije, da potrazis strucnu pomoc. Mozda bi i od tebe bilo nesto, a ne sve na silu.

  • 🐤

    30. maj 2019 | 12:40

    Hoce li li ovaj nasilnik odgovarati zs nasilje u porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA