≫ 

One su njegovo najveće bogatstvo: Večiti šarmer Čola danas slavi 68. rođendan, a ovako su mu ćerke čestitale (FOTO)

Zdravko Čolić retko deli privatne momente, a ovo je jedan od njih, i to onaj emotivniji

  • 27
Zdravko Čolić Zdravko Čolić/ Foto: Marko Jovanović

Najveća muška muzička zvezda na domaćim prostorima, Zdravko Čolić, kojeg obožavaju sve generacije - bilo muškarci, bilo žene - danas, 30. maja, slavi svoj 68. rođendan.

Pevaču je sigurno najdraža čestitka njegovih ćerki Une i Lare, kao i supruge Aleksandre, koje sve ove godine uporno i vešto drži podalje od očiju javnosti.

Miljenih svih generacija uspeo je da ostane broj jedan kako u zemljama bivše Jugoslavije, tako i van tih granica, a i danas za njega kažu da je jedan od najvećih šmekera.

Zdravku su rođendan čestitale i njegove naslednice, starija Una i mlađa ćerka Lara, koje su trenutak sa tatom podelile sa fanovima, što je inače prava retkost. Tačnije, Una je objavila sliku na kojoj su njih troje, a uz to je ispisala i rođendansku, emotivnu poruku.

- Srećan rođendan najboljem tati na svetu! Moj uzor, moje sve! Volim te najviše na svetu! - napisala je Čolina starija ćerka na Instagramu.

Zdravko Čolić, ćerke Una i Lara zdravko Čolić sa ćerkama Unom i Larom/ Foto: Instagram/unacolic

Zdravko Čolić rođen je 30. maja 1951. godine i u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom već 19 godina, od 2001.

Nedavno je zapevao na glamuroznoj svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, a koliki je šarmer i zvezda možete pogledati u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA