≫ 

Piksijeva naslednica objavila koje ime je dala drugoj ćerki i sigurno ga nikada u životu niste čuli (FOTO)

Anja se porodila u Majamiju, a drugo dete nosi neobično ime, baš kao i prva ćerka

  • 14
Svadba Piksijeve ćerke Anja i Ugo, Foto: ATA Images

Anja Stojković i Ugo Valente pre dva dana dobili su drugo dete - takođe ćerkicu, a roditelji su očigledno odlučili da i ona ponese neobično ime.

Naime, njihova prva ćerkica zove se Indija Rouz, a druga tek rođena naslednica dobila je ime Kasia Ginza.

Ime bebe objavila je upravo Anja, na Instagramu, napisavši i njen datum rođenja - 30. maj 2019.

Anja se, inače, porodila u Majamiju.

Anja Stojković Valente Anjina objava, Printskrin: Instagram/anja

Podsetimo, ljubavna priča Anje Stojković i reli-vozača Uga Valentea počela je pre 5 godina, nakon susreta na Mikonosu.

U septembru 2016. postali su roditelji Indije Rouz, a nekoliko meseci ranije Ugo je u mondenskom letovalištu Portofino zaprosio Anju. Građansko venčanje održano je 17. februara u Parizu.

Vencanje, Anja Stojkovic, cerka Dragana Stojkovica Piksija, piksijeva cerka Anja i Ugo na crkvenom venčanju u Beogradu, Foto: Marko Jovanovic

- Bilo je lepše nego što sam očekivala. Posebno me je iznenadio tatin dolazak, jer je neposredno pred svadbu završio pripreme u Australiji. Posle osmočasovnog leta stigao je u Kinu, prepakovao kofere i prvim avionom krenuo za Pariz. Putovao je dvanaest sati. Ipak, njemu to nije predstavljalo prepreku da bude sa nama na tako važan dan. Neizmerno sam srećna što su naše porodice bile na okupu, to nam je mnogo značilo - rekla je Anja za Hello.

Vencanje, Anja Stojkovic, cerka Dragana Stojkovica Piksija, piksijeva cerka Anja i Ugo na crkvenom venčanju u Beogradu, Foto: Marko Jovanovic

- Da, postala sam gospođa Valente. Teško mi je palo, jer obožavam devojačko prezime, ali želela sam da se moj muž, ćerka i ja ubuduće isto prezivamo. U skladu sa francuskom tradicijom koja nalaže da supružnici jedno drugom kupuju burme, Ugu sam odabrala jednostavan prsten od platine, a on meni dijamantski, jer zna da obožavam nakit i drago kamenje - istakla je.

VIDEO: Piksijeva ćerka Anja se venčala u Sabornoj crkvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA