≫ 

Sloba iz sve snage navijao za Veljka, a kad je Ražnatović nokautirao Hrvata pevač mu je poslao jaku poruku! (FOTO)

- Nadao sam se nokautu i obradovao nas je! - rekao je Radanović

  • 40
, Slobodan Sloba Radanović, Ceca Ražnatović, boks meč Veljka Ražnatovića Ceca i Sloba srdačno su se pozdravili, Foto: ATA Images

Slobodan Radanović nekada se bavio boksom i kik-boksom, a iz ljubavi prema tom sportu i dobrom odnosu sa porodicom Ražnatović, prethodne noći je pružio podršku Veljku Ražnatoviću tokom meča sa Petrom Mrvaljem iz Hrvatske.

Veljko je odneo pobedu u meču, publika u hali "Ranko Žeravica" mu je aplaudirala, a Slobodan ga je podržao.

- Težak sport, pretežak. Jedan na jedan, nema vrdanja, nema oslanjanja na saigrače. Veljko je sila, znao sam da će da pobedi, pucao je od snage. Nadao sam se nokautu i obradovao nas je! - rekao je Radanović.

Veljko Ražnatović boks meč Veljko Ražnatović , Foto: Promo

Podsetimo, ovo je bio 7. profesionalni meč u Veljkovoj karijeri.

Ceca je prvi put došla da gleda sina u ringu, a Veljko je, dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao, rekao:

- Ovo je za tatu!

- A za mene? - kroz smeh je upitala Ceca.

- I za tebe, volim te! - rekao joj je sin.

Veljko Ražnatović boks meč Veljko Ražnatović , Foto: Promo

Posle meča, Veljko je uzeo mikrofon i rekao:

- Želeo bih da se zahvalim mom kondicionom treneru, Igoru Tomaševiću i mom treneru Jovanu Rakonjcu što me je naučio boksu. Ovu pobedu posvećujem majci koja je došla da me prvi put gleda, i sestri i ženi, i naravno ocu svom. Sve nebo vidi!

VIDEO: Skakala od sreće! Pogledajte Cecinu reakciju kada je Veljko nokautirao Hrvata

Inače, Veljko je ušao u ring uz čuvenu pesmu "Dogodine u Prizrenu" grupe Beogradski sindikat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kocka

    1. jun 2019 | 13:40

    Sloba je kralj... svi su posle rijalitija govorili da ce ga svi mrziti i da nista od njega nece biti a on im je svima zapusio usta... postao jako popularan i na instagramu,ima pesmu od 20 miliona pregleda,brdo nastupa i vole ga Ceca Anastasija Veljko i cela estrada

  • Deysi

    1. jun 2019 | 15:52

    Meni nije jasno sta je sa ovim ljudima koji negativno komentarisu Slobu??Sta radite ovdje ako ga ne volite??Na 150 clanaka o Kiji (svadje,javno vrijedjanje bivseg muza itd), ima 10 clanaka o Slobi ,znaci zena sve radi da bude primjecena .Ovdje samo sto je otisao da gleda Veljka ispade da se on uvlaci i sa radi sve da bude primjecen.Ostavite covjeka na miru i idite komentarisite onoga koga toliko volite.

  • Ljubomora

    1. jun 2019 | 13:26

    Sada je sve jasno. Cim je samo Boba dobio poziv za rodjendan, ostavljena u besu podnela zahtev za crkveno ponistenje braka! 🤔😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA