≫ 

Skandalozni detalji afere, progovorio sponzor Ane Korać iz Vranja: Ovako je htela da me prevari za pare!

- Bilo je tu svega i svačega, ja bih nju u vezi maksimalno ispoštovao da nije htela da me prevari oko tog stana - kaže Kostadinović

  • 23

Iako demantuje da je ikada i sa jednim muškarcem bila iz koristi, javljaju se muškarci koji tvrde drugačije i kažu da je Ana Korać htela samo da ih iskoristi zbog novca.

Nakon Filipa Mijatova i biznismena Dače iz Šapca, sada je saznanja o Ani potvrdio i Filip Kostadinović iz Vranja. Navodno, Ana se istovremeno viđala i sa Mijatovim i sa Kostadinovićem.

- Ana je gledala da na sve načine iskoristi svoje momke. Ona i Mijatov bili su u kombinaciji, ne klasičnoj vezi jer se ona viđala i s drugim muškarcima. Tako je na red došao i Filip Kostadinović, kog je upoznala preko Instagrama - počinje priču izvor.

Ana Korać, David Dragojević Ana Korać sada je u vezi sa Davidom Dragojevićem, Foto: Nikola Tomić

- Nakon mesec dana veze Ana mu je predložila da žive zajedno i navodno je našla stan u centru grada koji je koštao 600 evra mesečno. Pošto je Filip hteo unapred da plati stan, ona mu je rekla da zove direktno gazdu i reši to, i pritom mu dala broj telefona. Njen predlog bio je da traži smanjenje kirije na 500 evra i plati godinu dana unapred. Kasnije se ispostavilo da mu je Ana dala broj svog "brata" i da je zapravo htela samo da mu uzme novac za stan i ostavi ga - objašnjava izvor.

Filip Mijatov Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: Instagram/filip_mijatov

- Ani je Kostadinović plaćao sve što je poželela, ali kada je saznao da hoće da mu otme pare na prevaru da će živeti s njim, on joj se osvetio. Odveo ju je u šoping i ona je izabrala stvari u vrednosti od 6.000 evra. Filip je rekao prodavačici da sve spakuje, da će njegova firma platiti preko fakture sutradan i da će vozač tada doći po stvari. Nakon toga otišli su u njen stan, imali seks i čak se snimali njegovim telefonom jer je ona bila zadovoljna dobrim šopingom i pričala mu kako jedva čeka da se usele u njihov stan - priča sagovornik Sveta.

- Nakon toga, Filip je otišao kući u Vranje, pozvao ju je i rekao da neće dobiti stvari i da se samo izblamirala u prodavnici. Zahvalio joj je na dobrom seksu i rekao da joj nikad neće zaboraviti to što je htela da ga nasamari za pare. Rekao joj je da je otkrio kako je htela da ga prevari i da je zapravo samo ona na kraju prevarena - zaključuje izvor.

Sve navedeno potvrdio je i Filip Kostadinović.

Bilo je tu svega i svačega, ja bih nju u vezi maksimalno ispoštovao da nije htela da me prevari oko tog stana. Ja potvrđujem vaša saznanja, ali ne bih hteo da se provlačim po medijima jer se bavim ozbiljnim biznisom - rekao je Kostadinović.

VIDEO: Ana Korać objasnila kako je "zaradila" stotine hiljada evra za skupe stvari i kola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    1. jun 2019 | 15:57

    Ma nije moguce,to cvetic da uradi.Svi lazu samo cvetic prica istinu,sedite dole.

  • Ana

    1. jun 2019 | 15:59

    Odakle izviru ovoliki biznismeni ja i moje drugarice još nismo našle nijednog

  • Neko.

    1. jun 2019 | 16:16

    "Bavi se ozbiljnim biznisom"?!? Dečko je sin lokalnog prodavca bele tehnike, dosta bogatog inače. I mali troši njegove pare, uz to je nažalost bolestan od zavisnosti kockanja. Za veče je znao da troši po nekoliko desetina hiljada evra u kazinama pored makedonsko-grčke granice, naravno ocevih para. Mali ima problem sa tim porokom i pokušali su da mu pomognu. Ali kako neki kažu, djavo uvek po svoje dodje, pa ako jedna generacija zaradi neposteno, druga ga prokocka. Svu sreću im želim, a malom da se opameti i smiri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA