"Bio je zavodnik, devojke su ga opsedale!" Biljana Obradović progovorila o prošlosti Lole Smiljanića, a onda spomenula i svoju svadbu! (VIDEO)

- Dakle, mnogo su više bile one te koje su njega napadale nego što je Lola bio napadač - rekla je portparolka "Partizana"

  • 7

Portparolka "Partizana" i voditeljka Biljana Obradović prisustvovala je svadbi fudbalera Milana Lole Smiljanića i njegove izabranice Tamare Čupković.

Biljana je zablistala u elegantnoj odevnoj kombinaciji koja je isticala njenu vitku figuru, a onda je progovorila o detaljima iz Loline prošlosti.

- Lola je bio zavodnik,devojke su ga zaista opsedale... Dakle, mnogo su više bile one te koje su njega napadale nego što je Lola bio napadač. Loli to nije pozicija što se kaže na terenu. On je imao takvu harizmu i ima je i dan danas, da su devojke iz javnog sveta, a i one koje to nisu, kada se on pojavi, to je bilo dvadeset na njega jednog i ajde sad vi dragi muškarci recite "ne", pogotovo kada imaš 25, 26 - rekla je Biljana.

Lola Smiljanić i Tamara Čupković, svadba, venčanje, Topčiderac Biljana obradović, Foto: Milena Đorđević

Nakon ovoga Biljana je progovorila i o svojoj svadbi.

- Budući da sam portparol Partizana već 6 godina, znači da sam promenila 10 fudbalskih trenera, i ne znam koliko fudbalera, i da zaista imam sjajan odnos i da me svi mnogo vole, onda možda napravim dve svadbe. Jednu fudbalsku, a drugu da pozovem par zvanica. Mi smo u međuvremenu postali jako dobri drugari, tako da sam sigurna da će meni neko sa te strane i kumovati - rekla je ona.

Lola Smiljanić i Tamara Čupković, svadba, venčanje, Topčiderac Foto: Milena Đorđević

Šta je Biljana još ispričala o Loli i njegovoj izabranici pogledajte u videu na početku teksta.

(D.B.-M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    2. jun 2019 | 22:15

    Ova portparol Partizana? Uhlabila se ipak posle propale karijere TV voditeljke. Koga briga sta portparolka ima da kaze o tome da li je neki fudbaler svaler ili nije?

  • Www

    2. jun 2019 | 22:34

    Ma ko ce nju da zeni pa da trpi 24h dnevno onaj iritantni glas.. nema takvih mazohista

  • Lana

    2. jun 2019 | 22:08

    Još samo neznam,za koga će se Biljana udati.Pa,napišite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA