Miroslav Ilić se pojavio na sudu: Pevač podneo krivičnu prijavu protiv bivše ljubavnice, a evo i zbog čega

- Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović - rekao je Mirjanin advokat

  • 28
Miroslav Ilić, RTS, novogodišnji program Miroslav Ilić, Foto: Nikola Tomić

Miroslav Ilić danas, 3. juna, u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je povodom krivične prijave za proganjanje, koju je podneo protiv svoje bivše ljubavnice Mirjane Antonović.

Miroslav je u iskazu naveo da mu je Mirjana slala poruke koje je doživeo kao proganjanje, što je potvrdio i njen advokat koji je rekao da je Ilić na saslušanju izjavio da je zbog poruka bio jako uznemiren.

- Miroslav je rekao da je u određenim vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović, on je to doživeo kao proganjanje. U tim porukama nije bilo nikakvih pretnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva - rekao je advokat Mirjane Antonović.

Mirjana Antonović Mirjana Antonović, Foto: E Stock

Miroslav je iz suda izašao sa osmehom na licu, a nakon što Mirjana bude saslušana sud će doneti odluku o pokretanju sudskog postupka.

Podsećamo, Mirjana već godinama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina.

VIDEO: Miroslav Ilić o Jali, Bubi i modernoj muzici: Pitam decu iz kraja da mi objasne šta je to

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA