• 28

Miroslav Ilić se pojavio na sudu: Pevač podneo krivičnu prijavu protiv bivše ljubavnice, a evo i zbog čega

- Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović - rekao je Mirjanin advokat

  • 28
Miroslav Ilić, RTS, novogodišnji program

Miroslav Ilić, Foto: Nikola Tomić

Miroslav Ilić danas, 3. juna, u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je povodom krivične prijave za proganjanje, koju je podneo protiv svoje bivše ljubavnice Mirjane Antonović.

Miroslav je u iskazu naveo da mu je Mirjana slala poruke koje je doživeo kao proganjanje, što je potvrdio i njen advokat koji je rekao da je Ilić na saslušanju izjavio da je zbog poruka bio jako uznemiren.

- Miroslav je rekao da je u određenim vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović, on je to doživeo kao proganjanje. U tim porukama nije bilo nikakvih pretnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva - rekao je advokat Mirjane Antonović.

Mirjana Antonović

Mirjana Antonović, Foto: E Stock

Miroslav je iz suda izašao sa osmehom na licu, a nakon što Mirjana bude saslušana sud će doneti odluku o pokretanju sudskog postupka.

Podsećamo, Mirjana već godinama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina.

VIDEO: Miroslav Ilić o Jali, Bubi i modernoj muzici: Pitam decu iz kraja da mi objasne šta je to

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Komentari

  • Dejan Maric

    Kada zena jednom ostane trudna, onda joj se sve daje za pravo. Predpostavljam da je ona pokusala da ga uceni trudnocom. To joj nije uspelo i sada pokusava da ga blati. Zapamtite, svaka prica ima dve strane, znamo njenu, a koja je Miroslavljeva prica .. predpostavljam da situacija nije tako jednostavna kakvom ova 'gospodja' pokusava da je predstavi.

  • Zorica

    Svaleru,sram te bilo. Ako si cist uradi DNK,da se utvrdi ocinstvo. Pih,ostavila bih te a pre toga ti uzela pare za preljubu.

  • Saša

    Naljboji srpski pevač svih vremena slaavuuj

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima