≫ 

Ceca emotivni status posvetila sestri Lidiji: "Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije"

- Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima - napisala je Ceca

  • 5

Ceca Ražnatović sve redovnija je na Instagramu, a svaka njena objava je propraćen po pravilu a sa velikom pažnjom. Najnoviji status, koji je poprililno emotivan, folk zvezda je posvetila jednoj dragoj osobi, njenoj sestri Lidiji Ocokoljić.

- Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše... - napisala je Ceca.

Inverno caldo, revija Lidija Ocokoljić, Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović Foto: A. Nalbantjan

Evo i Cecine objave:

Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić, objava Objava Cece Ražnatović Printskrin: Instagram/cecaraznatovic

VIDEO: Veljko ušao u ring uz čuvenu pesmu, Cecina reakcija oduševila sve:

VIDEO: Ceca u preseksi haljini sa nikad većim šlicem stigla sa snajkom na Anastasijin rođendan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    4. jun 2019 | 03:11

    eh bolje imati pola sestre nego bataljno brace, ja pored moja tri koja sam podigla i nosila dok nisu stali na noge, iako su u svemu jaci od mene danas nigde nikog, i to sve uz diktaturu majke koja je bolesno opsednuta da su samo muski deca i da se sve u familiji vrti oko njene diktature, cak joj to bitnije i da manipulise nego sloga rodjene dece koju je svu pozavadjala izmedju sebe

  • Дража

    4. jun 2019 | 02:54

    НајЈача!

  • Mila

    4. jun 2019 | 01:42

    Prelepo ! Tako i treba da bude ! Ali retkost kod nas, na žalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA