Ana priznala da strepi od toga šta će pisati u čestitki koju će dobiti od majke, a onda je rekla neočekivanu stvar koja se tiče Aleksandre (VIDEO)

- Davidu sam rekla da se malo plašim čestitke od mame - rekla je Ana

  • 7

Ana Korać danas, 4. juna, puni 26 godina, Koraćeva je otkrila da u ponoć nije zamislila rođendansku želju.

Naime, Ana je uplašena šta će joj u rođendanskoj čestitki napisati njena majka Ljiljana, a kako Koraćeva ne zna kakvo mišljenje o svemu sada ima njena majka i da li su priče koje kruže van rijalitija uticale na nju, zadrugarka ne krije da joj ni malo nije svejedno.

- Iskreno nisam. Poželela sam da bude sve u mom fazonu. Jedva čekam sutra. Davidu sam rekla da se malo plašim čestitke od mame. Mislim, ne znam šta će mi napisati. Baš mi treba to sve da bih mogla da nastavim do kraja - rekla je Ana.

Ana Korać Ana Korać zabrinuta zbog rođendanske čestitke njene majke, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Milan je pitao Anu ko je pozvan na njenu rođendansku žurku, a ona sve iznenadila odgovorom.

- Što se mene tiče, svi su pozvani. I Aleksandra, ko hoće neka doše, ko neće ne mora.

Šta je Ana sve rekla pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Zadruga Specijal: Prema vašem mišljenju David je manipulator, Marko Miljković umišljen, dok je Aleksa pobednik Zadruge 2!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jel?

    4. jun 2019 | 10:06

    Pa zašto se plaši kad joj je baš kao i prošle godine, izričito u kameru dala instrukcije da joj slučajno ništa javno ne zamera i ne prodikuje, već da to sačuva za onda kad izađe iz realitija?! Ta njena majka ili je zaista tako naivna i luda pa guta sve te priče koje joj prodaje kćer ili se samo takva pravi. Mada mislim da je pre ovo drugo u pitanju. Zato je ona tako oberučke i sa oduševljenjem prihvatila tu farsu od veze sa Davidom. Treba nekako opreti ćeru i makar je na tv-u predstaviti kao normalnu devojku koja je u vezi sa dečkom svojih godina, ma kakav god on bio. Fuj,koliko laži i patetike!

  • Čiča

    4. jun 2019 | 10:29

    Zna mama.

  • Rule

    4. jun 2019 | 12:02

    Da li je moguce da to mama prvi put cuje, Zar mije pitala kcerku odakle joj lova za te sve stvari. Ako ne podrzi njenu vezu sa Davidom onda podrzava vezu sa starkeljama. Logicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA