≫ 

Anastasija Ražnatović pokazala luksuznu vilu i spa centar: Pogledajte deo kuće u koji je Ceca uložila najviše novca! (VIDEO)

Anastasija je pored bazena u svom domu pokazala i zanosno telo u bikiniju

  • 7

Anastasija Ražnatović na društvenim mrežama objavila je snimak iz svog luksuznog doma, tačnije iz jednog dela raskošne vile i pokazala kako uživa u svom spa centru.

Anastasija je objavila snimak pored bazena na kojem uživa sa drugaricom, a tom prilikom pokazala je i vitko telo u bikiniju.

Podsetimo, njena majka Ceca Ražnatović nedavno je renovirala ovaj deo kuće u koji je uložila veliku sumu novca, te pored bazena ovaj spa centar ima i saunu, ali i prostoriju za masažu.

Pogledajte kako izgleda bezen u domu Ražnatovića u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čestitam!

    5. jun 2019 | 11:47

    Samo bahato!!! Niste vi krivi za to, jer dok ima ovaca biće i vune. U ovoj zemlji školovamima je najgore.

  • Niki

    5. jun 2019 | 12:00

    Svako ima pravo da sa svojim novcem i u svojoj kuci radi sta hoce!Cecu volim,ali smatram da je glupo pokazivati luksuz u kome zive jer ovaj narod grca i radi za bedne plate i kada vidim po novinama kako se bahate ovi sa estrade zlo mi je!!!Da li iko od njih razmislja kako se deca obicnih ljudi osecaju i kako zive!Ne osudjujem nikoga ali malo postovanja prema deci i ljudima koji zive skromno i normalno!

  • Aaasshhs

    5. jun 2019 | 10:49

    Svaka cas mlada lepa uspesna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA