"Neke kolege bi više volele da sam mrtav i ispod zemlje!" Darko Lazić surovo o estradi, a onda se dotakao Ane Sević

- Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših - rekao je Lazić

  • 15
Darko Lazić Antonio Ahel

Pevač Darko Lazić dobio je brojne čestitke od kolega povodom nove pesme "Majko", međutim Lazić ne sumnja da na estradi ima i onih koji bi više voleli da se od stravične nesreće nije oporavio i da je, kako je rekao, sada mrtav.

- Pesma je zaista dobra i to ne kažem ja, već o tome govore pregledi, siguran sam da će je brzo pevati i po klubovima. Mnoge kolege su mi čestitale, naravno ima i onih ljubomornih, pa ćute sa strane, ali ja sam oguglao na to. Estrada je puna zlobe, koliko ima dobrih ljudi, ima i loših. Ne sumnjam da ima i onih koji bi više voleli da se nisam oporavio, da me nema, da sam mrtav i ispod zemlje, pošto sam sada mnogima opet konkurencija - kaže Darko koga nerviraju komentari novu numeru posvetio bivšoj ženi Ani Sević.

- Pesmu "Majko" nisam posvetio Ani, ne znam zašto ljudi hoće da moja bivša žena još bude deo mog života, kad to nije istina. To su, bre, nebuloze. Sto puta sam rekao da me Sevićka kao žena ne zanima, već da samo u korektnim odnosima zbog ćerke i tu se stavlja tačka. Zaista od sada na pitanja o Ani više neću odgovarati, ona više nije, to jest odavno nije deo mog života i glupo je da pričam bilo šta vezano za nju - rekao je Darko.

Darko je doživeo saobraćajnu nesreću 23. okrobra prošle godine od koje se još uvek nije u potpunosti oporavio, ali je zbog situacije u kojoj se našao promenio način života.

- Naravno, morao sam da usporim, promenio sam život skroz, uozbiljio sam se. Zaista, sve što je bilo ružno je iza mene, a ispred mene je novi život. Hvala Bogu, sve ide kako treba, ja sam prezadovoljan. Marina je dobro, mada joj je iz dana u dan sve teže, jedva čeka da se porodi - rekao je Darko koji se nedavno razveo od bivše supruge, pa sada planira venčanje sa trudnom verenicom Marinom Gagić.

- Sada Marina i ja možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin Mihajlo ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga mi i Lorena upoznamo - rekao je pevač.

Darko Lazić, Marina Gagić Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić sa kojom očekuje sina, Foto: Nikola Tomić

Darko je promenio način života, nema poroke, ali je priznao da je slab na rakiju koju obožava.

- Slab sam na rakiju, pa to je strašno. Inače, zaista ništa ne pijem niti smem zbog lekova koje uzimam. Zaista sam disciplinovan i sve držim pod kontolom. Iza mene je, još jednom kažem, sve to - zaključio je Lazić.

Podsećamo, Darko i njegova verenica Marina očekuju sina, dok pevač sa bivšom ženom Anom Sević ima ćerku Lorenu.

VIDEO: Darko Lazić ima novu zanimaciju, vozi se helikopterom

(Telegraf.rs/Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    5. jun 2019 | 11:20

    Hej covece, ne vrti se ceo svet oko tebe. Uf sto su ljubomorni majko mila. Osim pevanja, opijanja, droge, sta jos znas? Uobrazeni debelko, trebao bi biti u zatvoru I da cutis, a ne da skrece paznju na tebe, skandalima. Spusti nos I zahvali se Bogu, sto si ostao ziv! Lepo pevas, al to ne znaci da mozes biti bahat koliko hoces.

  • Putin R.S

    5. jun 2019 | 11:09

    Sinko moj, sam si kriv zbog toga. Tvoje bezobrazno, uobrazeno i bahato ponasanje te je dovelo do toga da te kolege i narod ne vole.

  • Gastarbajter

    5. jun 2019 | 11:44

    Ne pijes jel'??? Zar verujes u to sta pricas ??? Da policija radi svoj posao ti bi sada momak lepo odsluzio kaznu pa pij posle....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA