≫ 

Viktor Živojinović spreman da pomeri granice noćnog života, a za podršku je najviše zahvalan njima dvoma

- Želim da se zahvalim roditeljima što su imali poverenje u mene i dopustili da mi, uslovno rečeno, hobi postane ozbiljan biznis - kaže Viktor

  • 0

Tokom vikenda biće upriličeno spektakularno zatvaranje zimske sezone popularnog beogradskog kluba Dardaneli, u vlasništvu mladog Viktora Živojinovića.

Upravo tim povodom, najmladji član porodice Živojinović putovao je na Azurnu obalu, gde je sa tamošnjim vlasnikom jednog poznatog kluba pregovarao o zimskoj sezoni.

- Tačno je da se za jesen priprema nešto što će sve podsećati na Kan ili Monte Karlo, ali još je rano da o tome govorim. Ovog vikenda zatvaramo zimsku sezonu, a ja želim da se zahvalim roditeljima što su imali poverenje u mene i dopustili da mi, uslovno rečeno, hobi postane ozbiljan biznis. Kako je sezona bila više nego uspšena, važno je da napomenem da je tajna u timskom radu - kaže Viktor sa napomenom da se sprema nešto što će pomeriti očekivanja beogradskih poznavaoca noćnog života.

VIDEO: Ja nemam drugi dom: Zavirite u velelepnu kuću Lepe Brene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA