Kaja Ostojić sa Džuniorom Džekom ne može da ima decu, pevačica progovorila o bolnoj temi: Ne volim da hvatam na tužnu priču, to je sudbina

- Moj muž i ja smo na početku bili u fazonu ako se desi dobrodošlo, ako se ne desi, šta je tu je, to je život i to je sudbina - rekla je pevačica

  • 5

Pevačica Katarina Kaja Ostojić (35) ima ćerku Nikolinu, ali sa sadašnjim suprugom Džuniorom Džekom nema dece, te je tako rešila da otkrije više detalja o tome.

Kaja i njen suprug su nekoliko godina neuspešno pokušavali da dobiju dete, ali su onda odustali od toga, prenosi "Pink".

Katarina Ostojić Kaja, Džunior Džek Kaja i Džunior Džek, Foto: Instagram/kaya_ostojic

- Moj muž i ja smo na početku bili u fazonu ako se desi dobrodošlo, ako se ne desi, šta je tu je, to je život i to je sudbina. Ja nikad nisam volela da kukam i da hvatam publiku na svoju tužnu priču. Ja prosto nisam takva osoba. Kad se desi da sam nešto priželjkivala, a da se to nije ostvarilo ja gledam da to okrenem na neku dobru stranu. Uvek kažem ko zna zašto je to dobro, Bože moj, verovatno ima neki razlog zašto se to nije ostvarilo - rekla je Kaja za gorepomenuti portal.

Amidži šou, Katarina Ostojić Kaja Kaja Ostojić, Foto: A. Nalbantjan

- Uvek gledam sa pozitivnije strane. Iz ove perspektive mogu da kažem da, eto, ni ne želim više dece - dodala je pevačica.

VIDEO: Kako je Kaja reagovala na pitanje o elitnoj prostituciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA