≫ 

Seksi Dženifer priznala da obožava kad je gola, a onda je svim ljudima uputila jaku poruku (VIDEO)

Lepa Dženifer tokom intervjua nije spominjala navode da se pomirila sa Bredom Pitom, ali jeste pričala o fotkama u toplesu i golotinji

  • 2

Dženifer Aniston (50) gostovala je u emisiji slavne voditeljke Elen Dedženeris (61) gde je prvi put pred kamerama prokomentarisala provokativne fotke, nastale za potrebu naslovne strane novina Harper's Bazaar.

Elen je publici pokazala fotografije na kojima je Dženifer pozirala u toplesu, a dok je publika vrištala voditeljka je prokomentarisala:

- Vidim da uživaš kada si gola.

Na to, Anistonova je klimnula glavom.

- Volim to. Ne stidim se toga i mislim da niko ne bi ni trebalo da se stidi - poručila je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Dženifer se potom osvrnula na nesreću koja joj se dogodila u februaru, kada je sa prijateljicama letela privatnim avionom, na rođendanski odmor u meksičko letovalište Cabo San Lucas. Zbog kvara su tada bili prisiljeni da slete u Kaliforniju.

- Ono što se dogodilo bilo je vrlo turbulentno - naglasila je Dženifer dodavši da su u momentu nesreće svi u avionu počeli da zovu svoje voljene, a dok je Dženifer razmišljala kome će se javiti stigla joj je poruka upravo od Elen.

- Dok sam razmišljala kome ću se javiti, došla mi je poruka od Elen. Pomislila sam kako imam nekog ko me voli, a to je Elen - sa osmehom je rekla Dženifer.

Jennifer Aniston and Courteney Cox, Dženifer Aniston i Kurtni Koks Dženifer Aniston i Kortni Koks ulaze u avion koji se potom pokvario, Foto: Profimedia

- To samo pokazuje koliko je iracionalan strah od letenja. Kada se nečega trebate zapravo bojati, onda niste u strahu, i obratno - objasnila je glumica.

Elen je na kraju Dženifer pitala o mogućnosti okupljanja slavnih "Prijatelja" 15 godina nakon završetka serije, a odgovor je oduševio gledaoce.

- Zašto ne? Ja bih to učinila, i cure i momci bi, sigurna sam. Slušajte... Bilo šta se može desiti. Molim vas nemojte se previše nadati (smeh) - rekla je Anistonova.

VIDEO: Htela sam samo da me voli: Dženifer Aniston progovorila o lošem odnosu sa majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA