Sevnule gole grudi: Sofija Milošević u haljini sa dubokim dekolteom pokazala previše dok je đuskala na Karleušinom nastupu! (VIDEO)

Manekenka u provokativnom izdanju pokazala čime raspolaže

  • 7

Manekenka Sofija Milošević pojavila se na nastupu Jelene Karleuše i izazvala brojne komentare, s obzirom da se pričalo da Sofija i Jelena nisu u dobrim odnosima.

Iako su obe demantovale da imaju neke nerazjašnjene račune, Jelena je nedavno čak i nosila jednu od haljina koje se nalaze u Sofijinoj kolekciji.

Sofija se sjajno porvela na Jeleninom nastupu što govore i objave na društvenim mrežama, ali, ipak jedan detalj izazvao je lavinu komentara.

Sofija Milosevic Sofija Milošević na Karleušinom nastupu, Printskrin: Instagram/sofijamilo

Sofija je za ovu priliku izabrala haljinu sa dubokim dekolteom ispod koje nije nosila brushalter, pa su joj ispale gole grudi, što se na jednom od klipova jasno vidi.

Sofija Milosevic Sofija Milošević, Printskrin: Instagram/sofijamilo

Kada je shvatila da joj je na jednom klipu ipak sevnulo previše, manekenka je obrisala video sa svog Instgrama, a kako je sve izgeldalo pogledajte u našem videu na početku teksta!

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA