Muž je pokušao da je ubije, nakon čega se povukla sa scene i potpuno promenila, a evo kako danas izgleda naša pevačica (FOTO)

Iako je bila jedna od miljenica "Grand" produkcije, nije uspela da izgradi uspešnu karijeru

  • 4

Pevačica Nataša Đorđević preživela je pravi pakao kada se našla na ivici smrti, pa se pre sedam godina povukla sa javne scene na neko vreme.

Natašin bivši nevenčani suprug Goran Živković udario je svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, nakon čega je pevačica umalo tragično nastradala.

Nataša Đorđević Nataša Đorđević, Printskrin: Instagram/natasa_djordjevic_official

- Goran je iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli - rekla je svojevremeno pevačica.

Nataša Đorđević Nataša Đorđević, Printskrin: Instagram/natasa_djordjevic_official

Nakon svega, Nataša se retko pojavljuje u javnosti, ali se vratila poslu i redovno nastupa. Pevačica sa bivšim partnerom koji ju je umalo ubio ima sina Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Todor od Stalaća

    7. jun 2019 | 20:41

    Prvo je Gorana odvojila od porodice, zatim ga izmuzla da joj finansira album i onda htela da ga šutne. Jeste on cepanka, sam pao sam se ubio, ali ona je zlo neviđeno. Lepo je Zahar rekao:- 'ko se petlja sa pevačicama opština ga sahranjuje'.

  • Dija

    7. jun 2019 | 20:52

    Ja jedino znam da je ona Sa Kosova,i da sve one( nekoliko sestara voli da živi raskošno( i žive tako) ne čudi me ništa.Ipak pokušaj ubistva je ozbiljna stvar,i žao mi je i nje i svih žena koje trpe nasilje,krvavi je život sa takvim zverima od muškaraca!!

  • Mako

    8. jun 2019 | 07:51

    Neki mnogo fin svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA