≫ 

Stanija i Kristijan ulaze u "Zadrugu 3", a uslov je samo jedan - 50.000 evra unapred!

- Dogovorili su se da traže unapred po 50.000 evra! Pošto veruju da su njih dvoje pun pogodak za rijaliti, producenti su na to pristali - kaže izvor

  • 18

Stanija Dobrojević po svemu sudeći će se i treći put naći u rijalitiju, i to sa starim "pajtosom" Kristijanom Golubovićem!

Naime, kako se spekuliše, njih dvoje biće učesnici "Zadruge 3" koja počinje u septembru 2019. godine, a za to su navodno oboje unapred tražili nekoliko desetina hiljada evra.

- U "Zadrugu 3" ću ući sa Kristijanom Golubovićem. Niko mu nije ni do kolena kad je reč o pravljenju šou programa. Odličan smo tandem - rekla je Stanija.

Inače, prvobitni plan bio je da Kristijan uđe u "Zadrugu 2", ali je sud odbio njegovu molbu o uslovnom otpustu.

- Viši sud u Beogradu odbio je molbu Kristijana Golubovića za uslovni otpust, sa izdržavanja zatvorske kazne od osam godina zatvora na koju je osuđen zbog preprodaje heroina - rečeno je 14. februara 2019. u Višem sudu u Beogradu.

Kristijan Golubović, sahrana oca Kristijan je 5. januara 2019. prvi put izašao iz Zabele, na sahranu majke Milanke, Foto: Marko Jovanović

Međutim, od septembra je velika verovatnoća da će biti pušten, pošto je odslužio dve trećine kazne.

- Ako dobije uslovan otpust, u septembru će se useliti na imanje u Šimanovcima. Ukoliko mu sud odbije molbu za ranije puštanje, na slobodi će biti najkasnije u aprilu 2020. S obzirom na to da će rijaliti trajati devet meseci, on će tad moći da se pridruži Staniji u "Zadruzi" - objašnjava izvor i dodaje da su starleta i žestoki momak već pregovarali o honorarima.

- Dogovorili su se da traže unapred po 50.000 evra! Pošto veruju da su njih dvoje pun pogodak za rijaliti, producenti su na to pristali - zaključuje izvor Informera.

VIDEO: Hapšenje Kristijana Golubovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБ

    8. jun 2019 | 11:29

    Жалосна је ова земља где се криминалци који су продавали дрогу деци и пословне пратње да не кажем к..ве величају, то је пропаст а то је пинк.

  • Gledalac

    8. jun 2019 | 12:41

    Ako je to tacno mislim da produkcija dzabe puca toliku lovu. Oboje su ispricana prica, dosadni, umisljeni, ego narcisi. Posebno ova kompleksasica koja zadnjim trzajima pokusava da iskamci jos koju kintu! U poredjenju sa ovim curama u Z2, vidi se vec da je godine stizu, telo dečačko, usahlo.... Samo glavudža dominira i dalje... Kristijan se bar moze slusati dok lupeta i " mudruje", a ona apsolutno nema sta pokazati vise!!!

  • Seks?

    8. jun 2019 | 12:43

    Znaci opet naskakanje, jahanje i "valjanje u senu" ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA