"Tačno je da sam ga otpratila!" Goga Sekulić odgovorila na priče da se razvodi od Uroša

Pevačica je pred kamerama otkrila kako stoje stvari između nje i supruga sa kojim ima šestomesečnog sina

  • 7

Nakon glasina da se razvodi od Uroša Domanovića (27), pevačica Goga Sekulić (42) oglasila se na ovu temu i stavila tačku na šuškanja da ona i otac njenog deteta nisu u dobrim odnosima.

Podsetimo, priče su krenule kada je Uroš na dan proslave krštenja njihovog sina u jednom beogradskom restoranu otputovao za Cirih, nakon čega ga je Goga odmah otpratila sa Instagrama, a on joj uzvratio istom merom.

Ipak, kako kaže Goga, razvod nije na pomolu i sa njenim brakom je sve u redu.

- Vi što brinete, za sada nema razvoda - da ja znam. Ali, šta je bilo zanimljivo? Komentari: "Pa, Gogo, svaka ti čast, ako si se razvela preko Instagrama, nisi morala da plaćaš advokata... Razvod preko društvenih mreža" - našalila se Goga u emisiji "Novo jutro" kod voditelja Predraga Sarape.

Goga Sekulić Goga Sekulić u Novom jutru/ Printskrin: Youtube/Novo jutro

- Za sada je sve u redu. Samo sam ga otpratila na internetu i ispratila za Cirih. (smeh) Evo, ujutru ja i beba idemo za Cirih, ostajemo nekih 4-5 dana i vraćamo se u Beograd, mene čekaju nastupi i snimanja emisije... Sad će neko reći da trčim da spasavam brak - nastavila je pevačica koja se porodila u decembru 2018. godine.

- U principu, ja ne demantujem da sam Uroša otpratila na društvenim mrežama. Samo sam rekla da je u braku sve u redu - dodala je.

Goga Sekulić, Proslava Krštenja Goga i Uroš proslavili krštenje sina/ Foto: Nikola Tomić

- Zbog roditelja i familije je malo teško. To su brakovi od 40-50 godina. Niko se nije razvodio u familiji. Rekla sam roditeljima da jednostavno ne obraćaju pažnju - dodala je Goga.

Na dan kad je Uroš otputovao u Cirih, Goga i on su slavili krštenje sina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RATKO

    10. jun 2019 | 17:15

    Meni je teska glupost da se muz i zena prate ili momak i djevojka.Valjda se vidjaju sto mora da se prate!

  • Jajoglav

    10. jun 2019 | 17:19

    Ooo kadna zemljo,cime se bavis vec danima...nebitan lik otpratio na instagramu jis nebitnijeg lika. I na osnovu toga se skenira kakav im je brak...

  • lemi p.s.

    10. jun 2019 | 22:07

    e .ebiga, kad je i ona u rubrici jet set

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA