Bili smo iza kulisa revije Saše Vidića, a onda smo saznali da li su se poznati nekada našli na meti njegovih kritika! (VIDEO)

Saša je sinoć, 10. juna, održao reviju posle 11 godina

  • 4

Kreator Saša Vidić sinoć je, 10. juna, održao spektakularnu reviju posle 11 godina u Beogradu povodom proslave 25 godina karijere. Ekipa Telegrafa imala je priliku da zaviri iza kulisa i da pokuša da sazna kako izgledaju same pripreme, ali i šta o Vidiću misle manekenke koje su imal tu čast da ponesu modele iz kolekcije jesen zima. 

Saša Vidić, modna revija Foto: A. Nalbantjan

Vidića smo zatekli u kuhinji kako tremu leči tako što jede domaće vanilice, i tada nam je otkrio zbog čega je čekao 11 godina da prijateljima predstavi nove modele.

Saša Vidić, modna revija Saša Vidić Foto: A. Nalbantjan

Kada je sve bilo spremno naparvili smo malu anketu i saznali od Seke Aleksić, Adila i Sonje Vuksanović  da li su ikada dobili kritiiku na stajlig od Vidića, kao i da li prate emisiju "456 sekundi sa Sašom Vidićem" na portalu Telegraf.rs.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta! 

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    11. jun 2019 | 23:47

    Auuu brate al je ovaj feminiziran, i te sve,nazovi manekenke,gde ih nađe tako muškobanjaste?!? Sve se bre okrenulo naglavačke...

  • Kursumlija

    11. jun 2019 | 23:39

    A koga on da kritikuje?Sta je on,najpametnija glava na svetu?Ja njega kad god vidim ja se smejem jer je toliki ljakse i smesan...

  • MK

    12. jun 2019 | 08:58

    SAŠA VIDIĆ JE JEDAN OD NAJISKRENIJIH LJUDI NE FOLIRA SE KAO VEĆINA, ZATO GA NE "VOLE" ALI ON IDE DALJE I SREĆNO MU BILO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA