≫ 

Nebojša Stefanović se oglasio povodom nasilja Mikija Đuričića nad ženama

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju - poručio je Nebojša

  • 81

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović oglasio se povodom skandala koji se dogodio u "Zadruzi 2", kada je Miki Đuričić u noći utorak na sredu fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović.

Kako je Stefanović poručio, Miki će biti procesuiran u skladu sa zakonom, što se i dogodilo, obzirom na to da je Đuričić priveden na saslušanje.

- Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama i najoštrije osuđujem svaki vid napada na njih. Učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biće procesuiran u skladu sa zakonom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju - poručio je Nebojša Stefanović.

Podsetimo, i koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević rekla da nasilje koje nije kažnjeno podstiče i ohrabruje nasilnike da ga čine i ponavljaju, te da nadležni organi moraju da reaguju.

Miki Đuričić mogao bi da bude osuđen do godinu dana zatvora, uslovnu kaznu zatvora, društveno korisni rad u nekom od javnih preduzeća ili, pak, novčanom kaznom.

Miki je, kako smo ranije objavili, u sredu posle podneva priveden na saslušanje u policijsku stanicu u Pećincima. U momentu objavljivanja ovog teksta Miki je na saslušanju, nakon kog će biti odlučeno da li će Mikiju biti određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    13. jun 2019 | 06:21

    Svi nasilnici koji sprovode nasilje nad ženama moraju se naći iza rešetaka.

  • Mašnica

    12. jun 2019 | 20:32

    Svakog nasilnika najoštrije kazniti kako se nasilje ne bi ponovilo.

  • Maja

    12. jun 2019 | 15:24

    Nasilje je za svaku osudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA