"Bila je rana trudnoća..." Džejeva ćerka Ana izgubila bebu koju je čekala sa Adilom (VIDEO)

- Znaš kakvi su doktori, ne smeš da šikneš ni jednu, pljuga ne sme, a ja hoću da poludim - rekao je Džej

  • 2

Slavni pevač Džej Ramadanovski jedan je od onih koji je uvek pomagao mlađima i to čini i danas. Međutim, većina njih koji su danas zvezde na ovim prostorima, zaboravili su na sve što je učinio za njih.

No, skromnom Džeju ne smeta što ga pojedine kolege ne vole, jer njega žulja nešto sasvim drugo.

- Straiji ljudi kažu: "Kad ti je cipela taman, ti stavi jedan kamenčić da te mao žulja", evo živa istina. Ne valja da te svi gotive. Žuljaju me devojke, ali moraću da ih prepustim njemu (smeh) - rekao je pevač pokazujući na Vuka Moba sa kojim je prethodne noći snimio spot za pesmu "Slavija".

Dzej Ramadanovski Vuk i Džej, Foto: ATA Images

Kako Džej kaže, u mladosti je imao mnogo devojka, ali malo ljubavi.

- Ženu samo jednu, Nadu. Imao sam malo ljubavi, a riba sam imao koliko hoćeš! Ne sad riba, da se ne osete dame uvređene, taman posla. Ribe su devojke sa kojima sam izlazio i, naravno, uvek sam bio džentlmen i ispoštovao ih maksimalno. Ne kažem da sam sa svakom devojkom bio u krevetu, ali sam izlazio na večere. Koja je htela - htela je, sa kojom ja nisam hteo, izlazio sam na večeru, ali nisam hteo da sapavam sa njom. Nisam ja lak muškarac (smeh) - rekao je Džej za Telegraf.rs.

Džej Ramadanovski Džej Ramadanovski, Foto: ATA Images

Ramadanovski je 2017. godine operisao srce, a sada se oseća odlično. Međutim, ne sluša savete doktora pa i dalje robuje starim porocima.

- Hvala Bogu, dobro sam. Malo sam smanjio, znaš kakvi su doktori, ne smeš da šikneš ni jednu, pljuga ne sme, a ja hoću da poludim! Ne može to tek tako da se izbaci, ko ti kaže da jeste svaka mu čast. Mada, ja mislim da laže. Ja sutra treba na sto da idem, vidi mi se čvoruga ovde (pokazuje na grudi) ja zapalio pljugu u bolnici - opisao nam je Džej kako je izgledao boravak u bolnici.

Džejova starija ćerka Ana nedavno je u prvom tromesečju trudnoće izgubila bebu, a dok je pričao o tome pevač se jedva suzdržao da ne zaplače.

Koncert Marije Šerifović Ana i Adil, Foto: ATA Images

- Pa nažalost, nije baš to uspelo, ali biće. Dešava se... Žao mi je bilo... To je bio neki 3-4 mesec, rana trudnoća... Ajmo da pređemo na vedrije teme! - rekao je pevač sa knedlom u grlu, a potom je otkrio i u kakvom je sada odnosu sa Adilom.

Kompletan snimak pogledajte u našem videu na početku teksta.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne daj se Džeki

    14. jun 2019 | 10:13

    Džej izgleda kao da su mu ovo ne daj Bože zadnji dani.Kad ti Bog da sve u životu sem pameti.

  • ИМАЈТЕ НАДЕ.

    14. jun 2019 | 17:22

    ПРЕЛЕПИ СТЕ И МЛАДИ, ГЛАВУ ГОРЕ. С БОГА, БИЋЕ НАРЕДНИ ПУТ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA