≫ 

Sramotne reči Mikijevog oca nakon što mu je sin fizički napao dve žene

Mirko Đuričić podržao je sina nakon što je izvršio nasilje nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić

  • 52

Nakon što je Miki Đuričić izvršio nasilje nad sadašnjom devojkom Suzanom Perović i bivšom Nadeždom Biljić, zbog čega je saslušan u policiji i priveden, a sada se povodom toga oglasio njegov otac Mirko Đuričić.

Mikijev otac, na veliko iznenađenje, brani svog sina i tvrdi kako ne vidi ništa loše u tome što je Miki fizički nasrnuo na dve žene.

- Ma šta, bre, pravite halabuku kao da se desilo ne znam šta! Od sitnice ispade cirkus! Svaki dan se dešava nasilje, šta je tu čudno. Pa šta ako je udario dve žene? I ja bih da sam na njegovom mestu! Da su pametne, ne bi se ovo ni desilo - rekao je Mirko za "Informer".

Inače, Mikijev otac poznat je iz "Velikog Brata", gde je učestvovao zajedno sa sinom.

Podsetimo, Miki je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi sproveden u pritvor gde će biti zadržan 30 dana, a mogao bi dobiti zatvorsku kaznu i do pet godina.

VIDEO: Miki fizički nasrnuo na Suzanu i Nadeždu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    14. jun 2019 | 11:56

    Zbog svih ludaka koji gledaju rijaliti ova budala je postala popularna... Umesto da trune u zatvoru, ova država će da ga oslobodi... Auuu bre Srbijo... Nema dalje

  • Jasna

    14. jun 2019 | 11:53

    Ovi su za pecinu,ali ozbiljno,dal je moguce da covek koji ima cerku ovo izgovori

  • Zis

    14. jun 2019 | 16:02

    Ne branim Mikija ne mogu ocima da ga gledam ali ljudi moji niko nije pomenuo kada je Luna samarala Tomu pa ona Zerina Baneta tukla ga ko vola u kupusu pa Miljana onog Zolu pa razbila soljom glavu Lazaru sta je to zar to nisu batine ,zar postoji razlika ko bije ,kako to zakon za nekoga postoji a za nekoga ne postoji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA