"Život ide dalje i mi moramo dalje": Ilda Šaulić emotivno o svom pokojnom ocu Šabanu i porodici

- Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umem i znam - rekla je Ilda

  • 5
Ilda Šaulić Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ilda Šaulić prisustvovala je izložbi svoje bliske prijateljice, umetnice Džulijet Terani. Ilda je bila dobrog raspoloženja.

- Hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu. I ovo je jedna od takvih - da večeras budem raspoložena, da to bude onako kako jeste i volela bih da bude više ovakvih događaja - rekla je Ilda.

Pevačica je nedavno održala i prvi nastup nakon smrti oca Šabana Šaulića.

- Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak posle nekih krupnih stvari u životu je uvek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo sveta, da je bilo lepo i veselo... Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umem i znam - rekla je Ilda.

Izložba slika drugarice Ilde Šaulić Julliette Tehrani pod nazivom Impressions of nature Ilda Šaulić Foto: Nikola Tomić

Ono što je primetno jeste da je na nastupu otpevala i blok pesama svog oca.

- Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako... I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lepo i ono manje lepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom - navela je Ilda za Pink.rs, i dodala da će joj biti praksa da peva očeve pesme na njenim nastupima.

- To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa - rekla je Ilda Šaulić.

Na pitanje kako su ostali članovi porodice Šaulića, Ilda je rekla sledeće.

- Dobro su... Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negde, između sebe najbolje znamo - navela je ona.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA