≫ 

Karađorđe i Čabarkapa zakopali ratne sekire, Aleksandra i ne sluti šta se dešava napolju!

Nakon ružnih reči, palo pomirenje između Čabarkape i Karađorđa

  • 11

Karađorđe Subotić prošle noći u emisiji u kojoj je gostovao kao podrška Aleksandri Subotić ispričao je da je došlo do pomirenja između njega i Aleksandra Čabarkape.

Nakon ovoga Karađorđe je progovorio i o glasinama da se seli iz Kaluđerice zbog Čabarkape, ali i kako je došlo do pomirenja nakon silnih uvreda koje Čabarkapa svojevremeno iznosio na njegov račun.

Karađorđe Subotić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ma dajte molim vas, to su takve gluposti, ja sam to pročitao i nisam mogao da verujem. Ja se ne krijem ni od koga, moja vrata od kuće su 24h otključana. Ja idem po Kaluđerici slobodno i ne vodim obezbeđenje sa sobom i nemam strah ni od koga - izjavio je Karađorđe za Srbija Danas

- Ja sam sreo prvo njegovog mlađeg brata pa i starijeg, gde su oni rekli da stvarno nema smisla više ovo što se dešava. Da oni hoće da prekinu više sa tom pričom i da se stavi tačka na sve to. Pričali smo o tome da nas povezuje Magdalena, ona je naše dete. Mi smo i rođaci na neki način i bilo bi u redu da se spusti lopta. Strašne su stvari koje su se desile u zadnje vreme, ali kad nisu pali ljudski životi, sve može da se prevaziđe i sve zavisi od osoba koliko su spremni da se nose sa nekim stvarima - zaključio je Aleksandrin otac.

Aleksandar Čabarkapa Aleksandar Čabarkapa, Foto: Facebook

Istakao je da ni njemu ni Aleksandri nije bitno da li će Čabarkapa priznati dete nakon pomirenja i da to uopšte ne očekuju od njega. Da se uopšte neće mešati u njihov odnos i da to nema nikakvog značaja u njihovom životu.

(Telegraf.rs/Srbija danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    16. jun 2019 | 22:14

    Iiiiii Teleeevisa presenta: Srpska Kasandra , S08E5 - Da li je Ljuba zaista Aleksandrina majka? Da li će Karadjordje zaista oprostiti Ljubav iz osvete? Ostanite sa nama do kraja i saznajte! Ma hit! Kakve latino-američke, turske, indijske serije - ovi su pobedili. 😅

  • Cica S

    16. jun 2019 | 22:35

    Uvek je bolje pomirenje od svadja, jer kako su zaratili, mogle su i zrtve pasti.I vreme je da se primire i stisaju, bar zbog onog deteta.

  • Milos

    16. jun 2019 | 23:51

    U inat Ljubi.Neka crkne od muke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA