≫ 

Seka zatrudnela pomoću ulja sa sedam kandila sa svetog ostrva?

Pevačica i njen suprug Veljko nakon sina Jakova dobiće još jedno dete

  • 33
Seka Aleksić,  Veče sa Ivanom Ivanovićem

Foto: ATA Images

Seka Aleksić (38) 13. juna je otkrila da je u drugom stanju, na snimanju emisije Ivana Ivanovića.

Pevačica je u šestoj nedelji trudnoće, a odmah nakon Božićnog posta pričestila se i potom otputovala sa svojim duhovnim ocem Nikolom na ostrvo Egina u Grčkoj, tvrdi Scandal.

Seka je tamo, navodno, uz blagoslov monahinje dobila ulje sa sedam kandila koje je donela u Beograd, a pila ga je po instrukcijama oca Nikole i ubrzo je i zatrudnela

Seka Aleksić, Veljko Piljikić, Veče sa Ivanom Ivanovićem

Trudna Seka na snimanju emisije Ivana Ivanovića, Foto: Nikola Tomić

Međutim, podsećanja radi, Seka je još 2017. godine sa suprugom Veljkom počela proces vantelesne oplodnje, kako bi se ponovo ostvarili kao roditelji.

Počeli smo sa pripremama, poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz. Voleli bismo da se što pre ponovo ostvarimo kao roditelji. Najverovatnije da će to biti početak naredne godine. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku Gocu Ivanović, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih - rekla je Seka 2017. godine.

VIDEO: Seka Aleksić blista u drugoj trudnoći

(Telegraf.rs/Scandal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba Višnja

    17. jun 2019 | 12:30

    Eto šta ti je tehnološki napredak. Popiješ kašiku ulja i ostaneš trudna. A mi smo nekada morale da se znojimo po sat vremena da zatrudnimo.

  • jeja

    17. jun 2019 | 12:20

    Mozda je doktorka Goca sa Sekom drugačija,Al mi nismo imali dobro iskustvo sa njom jako je arogantna i neprijatna i ništa ne želi objasniti sto mislim da bi bilo u redu u takvim situacijama!isli smo kod nje u to neko vreme kad i Seka nismo ništa uradili,Al Bog je bio milostiv pa nakon dugih 12 god čekanja prošle godine smo dobili devojcicu igrom sudbine i kad je On odredio prirodno sasvim.Hvala Bogu!!

  • Zoki

    17. jun 2019 | 15:26

    A ja mislio da je vetar oprašio. Seka je išla na mnogo vantelesnih oplodnji, nije to krila nikad. Ova je bila uspešna i neka je sa srećom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA