≫ 

Sarapa nije mogao da obuzda emocije kada mu je Dea uputila jake reči u Jutarnjem programu (VIDEO)

- Održao si gledanost, svaka ti čast - udelila je Dea kompliment svom kolegi Predragu Sarapi, koji nije mogao da zadrži suze radosnice

  • 7

Dea Đurđević konačno se vratila na svoje mesto - voditeljsku stolicu u emisiji Novo jutro sa Deom i Sarapom, na televiziji Pink.

Hrabra Dea sa oduševljenjem je dočekana u kući u kojoj je zaposlena, što je podelila sa gledaocima.

- Ovo je moja kuća, dočekala me je ekipa sa apluzom. Ovo je moj drugi dom, ustvarti prvi dom, koliko sam vremena provela ovde. Pink je moj dom - kazala je Dea.

- Meni kao da nikada nisi bila odsutna...Bilo je teško, ponekad i tužno, bilo mi je nekada neizdržljivo i da sve to guramo i uvek sam se ponašao kao da si tu - rekao je Sarapa i skoro zaplakao.

- Neću da plačem, majke mi - rekao je Sarapa.

Dea Đurđević Dea Đurđević ponovo u ulozi voditeljke, Printskrin: TV Pink

- Održao si gledanost, svaka ti čast - udelila je Dea kompliment svom kolegi Predragu Sarapi, koji nije mogao da zadrži suze radosnice.

- Ponašao sam se kao da si tu, gurao, gurao… - rekao je Sarapa.

- Sve može sa osmehom da se izgura - kazala je Dea i podsetila da je imala ozbilne i teške operacije – od amputirane ruke, do paralizovane noge, povrede karlice, srca…

Ipak, uz prijatelje, uz ljude sa Pinka, dečka Mladena Mijatovića i majku - sve je izdržala.

- Ostali su još periodi rehabilitacije, nisam više životno ugrožena. To su nadljudski bolovi. Mene i sada boli, ali pijem lekove da me manje boli - navela je Dea, koja je potom dočekala predsednika Srbije, Aleksndra Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA