≫ 

Miki sproveden na izdržavanje kazne, a jedna stvar mu predstavlja ogroman problem

- Najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima - rekao je izvor - kaže izvor

  • 30

Miki Đuričić je nakon skoro nedelju dana od presude zbog fizičkog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović, iz pritvora sproveden u svoju kuću u Kupinovu.

Đuričić će tu služiti jednogodišnju kaznu, a nanogicom mu je ograničeno kretanje.

- Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama. Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u "Zadrugu", kako se nagađalo. On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu - kaže dobro obavešten izvor iz Kupinova.

Miki Đuričić saslušanje

Miki Đuričić prilikom dovođenja na saslušanje, Foto: Telegraf

Mikiju će, kako navodi isti sagovornik, problem predstavljati i to od čega će da živi, pošto prihode trenutno nema.

- Pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio. Najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima - rekao je izvor, aludirajući na kaznu koja ga čeka zbog prekršenog ugovora sa Pinkom, piše Srpski telegraf.

Podsetimo, Miki je u pritvoru ostao duže od planiranog, pošto u kući u Kupinovu nije imao fiksni telefon, koji je potreban nadležnim organima radi provere. Više o tome OVDE.

VIDEO: Evo zbog čega je Miki završio pred sudom i u pritvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czdsbg1989

    20. jun 2019 | 13:05

    Znaci imam pravo 2x da prebijem zenu i onda dobijem godinu dana nanogicu.....extra!

  • Ja

    20. jun 2019 | 14:10

    U bas mi ga je zao! Klosarcina! Eno Stanija sinoć reče da ga je Suzana izazvala time što je shvatio da ga ne voli. Suzana jeste pokvarena i lazljiva, ali da li je to opravdanje za nasilje?!

  • Aco

    20. jun 2019 | 21:55

    Dobio unapred honorar 120 hiljada evra. Nudio sve te pare da ga ne osude, ali uzalud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA