≫ 

Džejla Ramović pobednica Zvezda Granda, Marija Šerifović skakala od sreće! (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Džejla je pobednica 13. sezone "Zvezda Granda", a sa njom je slavila i Marija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika BosnaE
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tijana

    21. jun 2019 | 18:31

    Dzejla jeste najbolja definitivno i zasto kukate sto bosanci pobedjuju,realno najbolje pevaju u regionu i uvek su,to je cinjenica.Ovde zaista nema mesta osvrtanju na nacionalnost,izadjite jednom iz tog zacaranog kruga mrznje ove ili one nacije,ajmo ljudi malo pozitive..

  • Bg Dex 1970

    21. jun 2019 | 11:56

    Da razjasnimo. Ovaj šou je, pre svega, komercijalne karaktera, te samim tim se ne dovodi pitanje ko je čije vereispovesti, nacije ili narodnosti. Dakle, "Zvezde Granda" imaju svoju licencu, a tv "Prva" naplaćuje prenos iste kako susednim zemljama u okruženju, tako i širom sveta. Ova emisija se gleda i u SAD-u, Australiji, Turskoj, Austriji, Nemačkoj, Švedskoj i mnogim drugim gde je naša dijaspora. Džejla je snimila dve pesme, jer je bila pobednik u "Neki novi klinci", a to je bila obaveza produkcije. Što se tiče politike, tu za istu nema mesta. Bio pravi skandal kada bi se tako radilo, da neko iz produkcije donese odluku da se takmiče samo srbi. Ovde se ocenjuje nečije pevanje i ponašanje na sceni, a ne ko je šta i od

  • BosnaE

    21. jun 2019 | 11:37

    Sve komentare procitao i ne mogu vjerovati,koliko nacionalizma i zavisti stanuje u obicnom covjeku. Mnogo ima pitanja,da se manifestacija odrzava u Sarajevu,da li bi Srbin mogao pobijediti? Sad za vasu informaciju,Sarajevo je jedan napaceni grad kog su unijali 3,5 godine ali ga ubili nisu. Prosle godine na festivalu Ilidza,znaci poznatom festivalu jos od bivse nam drzave,pobijedila je Nikolina Kovac,a predprosle godine prva harmonika je bio Aleksandar Nikolic Brajic. Za one neupucene nek malo mucnu glavom,ali niko nije u Sarajevu postavio pitanje kako moze Srbin da pobijedi,kao sto se ovdje postavlja pitanje za malu Dzejlu. Razlika u ljudima,znaci ogromna. Molim za objavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA