≫ 

Najemotivniji momenat finala: Džejla sela, pogledala oko sebe, i suze su same krenule (VIDEO)

- Čula sam ovde da govore "dupla kruna" i stvarno jeste. Ovo je ogromno zadovoljstvo i jedva čekam da ovo stavim pored one prve statue - rekla je Džejla nakon pobede

  • 8

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović nekoliko minuta nakon proglašenja pobednika nije mogla da obuzda emocije pa se od sreće i rasplakala.

Džejla je sa svojom mentorkom Marijom Šerifović izašla je na binu gde su preuzele nagrade i proslaviljale veliku pobedu. Ramovićeva nije skidala osmeh sa lica dok se grlila i  Mraijom, a njih dve su čak i skakale od sreće.

Pobednica 13. sezone "Zvezde Granda" bila je presrećna, ali i pomalo zbunjena zbog euforije koja je vladala u finalnoj noći. Ramovićeva je nakon slavlja sedela smirajuću utiske, dok je pored nje stajala statua pobednika, zvezda Granda imala je blagi osmeh na licu, a onda se široko nasmejala i od sreće zaplakala.

Podsećamo, ovo je Džejlina druga pobeda u Grandu, budući da je pre samo dve godine odnela pobedu u takmičenju "Neki novi klinci".

Džejlinu reakciju, ali i suze radosnice pogledajt u videu na početku teksta.

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    21. jun 2019 | 19:45

    Nit veceg siromastva,nit nikad vise tolikog stancovanja pevaca i pevacica!Srbijo laku noc!!!

  • peki

    21. jun 2019 | 17:17

    manje ce da piski

  • Roki koki

    21. jun 2019 | 23:22

    SMOLO ih je sve oduvao na sceni on je moralni pobednik naj bolji je ali nazalost novac je pobedio ovo je kupljena pobeda , devojka peva dobro ali je daleko od kvaliteta koji poseduje SMOLO .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA