• 5

Miligram održao koncert u Obrenovcu, nakon čega se oglasio gradonačelnik i otkrio ovo o grupi (FOTO)

Grupa "Miligram" je prošle noći građanima Obrenovca priredila nezaboravno veče

  • 5

Popularna grupa "Miligram" prošle noći nastupila je na gradskom trgu u Obrenovcu i tom prilikom održala spektakularan koncert.

Povodom ovoga oglasio se i gradonačelnik Obrenovca, Miroslav Čučković koji se zahvalio grupi "Miligram" i podsetio na jedan njihov human gest kada su 2014. godine nakon jezivih poplava koje su zadesile ovaj grad, donirali 20.000 evra i tako pomogli mnogim porodicama.

- Bilo je tmurno, decembarsko jutro 2014. godine. Kolone unesrećenih građana su se tiskale ispred opštine. Naša katastrofa je bila tih razmera da uniformna rešenja nisu imala puno smisla. Primao sam polako čoveka po čoveka, porodicu po porodicu u želji da svakome izađem u susret da što pre stanu na svoje noge. U nekom trenutku na vratima moje kancelarije pojavio se čovek koji je rekao: "Dobar dan, ja sam Mili, šalje me Marko Blagojević".
"Drago mi je, izvinite što ste čekali". "Možda niste pratili, ali imali smo sjajan koncert u Areni. Došao sam da vam poklonim zaradu našeg benda od prodaje ulaznica. Iznos je 20 hiljada evra, a Vi recite kome, šta i gde je potrebno." "Dragi moj Mili, nećeš pogrešiti ukoliko novac doniraš ovim ljudima koji su ispred moje kancelarije".

Miroslav Čučković

Miroslav Čučković, Foto: Printskrin/Youtube/Info 24

- Nekome je pored isplaćene državne pomoći nedostajalo novca za belu tehniku, krov, krevetac za bebu... On se osmehnuo i izašao. Posle nekoliko dana u sali GO Obrenovac organizovali smo potpisivanje ugovora o donaciji između grupe Miligram i naših sugrađana. Plakali su zajedno i donator i porodice, a ja sam im rekao da ne tuguju i da ćemo se truditi da naš Obrenovac bude sve lepši. Takođe sam im obećao da ćemo se videti na gradskom Trgu, na velikom koncertu, kada stanemo na noge. Došao je i taj dan. Uživajmo večeras zajedno - poručio je gradonačelnik Obrenovca Miroslav Čučkovič.

Nakon ovoga oglasio se i frontmen grupe, Aleksandar Milić Mili i poručio sledeće:

- Zelim da se zahvalim svima u Obrenovcu na divnom koncertu i neverovatnoj armosferi. Posebno želim da se zahvalim gradonačelniku Miroslavu Čuckoviću koji je organizovao ove predivne porodice i omogućio da im pomognem u jednoj od najtežih situacija koja je zadesila Obrenovac u istoriji tog grada.To je za mene bio jedan od najemotivnijih momenata u životu i mogućnost da ublažim i podelim tugu sa građanima Obrenovca kojima je pomoć bila najpotrebnija i smatram da je to najmanje što sam mogao da učinim i krivo mi je što nisam mogao još više. To je bio moj lični stav, i akcija i biće u buducnosti jer znam da osećaj da nismo sami u najtežim situacijama je nemerljiv materijalnim stvarina, a veru u život i zajedništvo čini jačom i lepšom što je jedini pravi smisao života. Hvala puno svima!!!! Aleksandar Milić Mili MILIGRAM.

 
 
 
View this post on Instagram

MIROSLAV ČUČKOVIĆ : Bilo je tmurno, decembarsko jutro 2014. godine. Kolone unesrećenih građana su se tiskale ispred opštine. Naša katastrofa je bila tih razmera da uniformna rešenja nisu imala puno smisla. Primao sam polako čoveka po čoveka, porodicu po porodicu u želji da svakome izađem u susret da što pre stanu na svoje noge. U nekom trenutku na vratima moje kancelarije pojavio se čovek koji je rekao: "Dobar dan, ja sam Mili, šalje me Marko Blagojević" "Drago mi je, izvinite što ste čekali". "Možda niste pratili, ali imali smo sjajan koncert u Areni. Došao sam da vam poklonim zaradu našeg benda od prodaje ulaznica. Iznos je 20 hiljada evra, a Vi recite kome, šta i gde je potrebno." "Dragi moj Mili, nećeš pogrešiti ukoliko novac doniraš ovim ljudima koji su ispred moje kancelarije". Nekome je pored isplaćene državne pomoći nedostajalo novca za belu tehniku, krov, krevetac za bebu... On se osmehnuo i izašao. Posle nekoliko dana u sali GO Obrenovac organizovali smo potpisivanje ugovora o donaciji između grupe Miligram i naših sugrađana. Plakali su zajedno i donator i porodice, a ja sam im rekao da ne tuguju i da ćemo se truditi da naš Obrenovac bude sve lepši. Takođe sam im obećao da ćemo se videti na gradskom Trgu, na velikom koncertu, kada stanemo na noge. Došao je i taj dan. Uživajmo večeras zajedno. @miroslavcuckovic @miligramofficial @opstina_obrenovac

A post shared by Lokalne Novine Obrenovac (@lokalnenovineobr) on

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Meštanin

    Ako nije sleteo helikopterom nije bitan! Ahahahaaaaaa.....

  • Liza

    U danima poplave Cuckovic se odmarao u Piranu

  • Sibin

    To je kralj!!!!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima