≫ 

Samo ljubav: Toni Cetinski napravio spektakl na krcatom Tašmajdanu (VIDEO) (FOTO)

Koncerti na otvorenom, pod vedrim nebom, nešto su posebno - rekao je Toni uoči koncerta u okviru turneje "Samo ljubav"

  • 2

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pevača, Toni Cetinski, baš kao što je i obećao, napravio je u subotu, 22. juna, spektakl pred krcatim Tašmajdanom u Beogradu. Svojim vokalnim umećem, atmosferom i hitovima koje je nizao oduševio je svoje verne obožavaoce.

Iako su za danas bile najavljene padavine u Beogradu, Cetinski je svojim raskošnim i dobro prepoznatljivim glasom oterao oblake; bar je to uspeo da učini do kraja koncerta, posle kojeg je nevreme i počelo; i pevao sa publikom pod vedrim nebom, što je i njegov omiljeni ugođaj za koncerte, kako je i sam rekao.

Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images

Koncert je počeo nešto pre 21 čas i Toni ga je započeo velikim hitom "Umirem 100 puta dnevno", a publika ga je već na prvim taktovima pesme pozdravila gromoglasnim aplauzom. Usledili su hitovi "Krik" i "Onaj tko te ljubi sretan je", a sve vreme Toni i publika pevali su uglas.

Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images

- Pričali su mi o Tašu, kažu da je to nešto posebno, pričali su da na Tašu pevaju najbolji pevači. Mada, pevači su različiti. Najbolje ne znam jesam li, ali znam da imam najbolju publiku. Znam koliko su svi bili uzbuđeni. Nadam se da će nas vreme poslužiti, a to zavisi samo od vas - obratio se pevač publici.

Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images

Na koncertu su uživali: gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, Minja Miletić, Vesna Dedić, kao i mnogi drugi.

U nekoliko navrata slao je snažnu poruku da je ljubav najvažnija stvar i ono najbitnije u svemu, a prisutni su gromoglasno aplaudirali i skandirali: "Ljubav!". Upravo to je i poruka Tonijeve velike turneje, u sklopu koje je pevao i Beograđanima.

Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images
Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images

Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images
Tony Toni Cetinski, koncert Foto: ATA Images

(D. Janković, B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    23. jun 2019 | 08:15

    Neka ide i neka pravi turneju po Hrvatskoj a ne ovde da se šepuri. Svi oni nas "VOLE" kad treba da dođu ovde i uzimaju pare!

  • Zd

    23. jun 2019 | 11:41

    Takoje upravusi znam staje izjavjlivo za srbe kad je bio gradjanski rat u hrvatskoj. rekao je dasmo sjlam i agresori a sad prica o nekoj jlubavi da jlubavi trebamu love toje svrha. Stose tice kao pevaca ja neslusam njegove pesme i neznam ni jedan njegov hit da se peva.oni koi ga obozavaju nek idu u hrvatsku i nek budu na koncertu do mile vojle a ne u srbiji i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA