≫ 

Toni Cetinski pre koncerta otkrio koju pesmu će posvetiti supruzi, koja ga sluša iz hotela (VIDEO)

Iako nije u publici na Tašmajdanu, Tonijeva supruga Dubravka stigla je sa njim u Beograd

  • 1

Jedan od najboljih pevača u regionu, Toni Cetinski, večeras je priredio spektakularan koncert na krcatom Tašmajdanu, u okviru svoje velike ovogodišnje turneje "Samo ljubav", a pre samog izlaska na binu rado je proćaskao sa okupljenim medijima.

Budući da je Tonijeva supruga Dubravka nedavno doživela moždani udar, nije mogla da prisustvuje koncertu, ali je stigla zajedno sa njim u Beograd.

- Supruga je dobro. Nije mogla prisustvovati zbog buke i rasvete, ali je na nekih 100 metara otvoren prostor u hotelu i slušaće ceo koncert - rekao je Toni pred sam koncert, koji je započeo nešto pre 21 čas.

Toni Cetinski, Dubravka Cetinski

Toni sa suprugom Dubravkom/ Foto: Instagram/tonicetinski

S obzirom na to da je Dubravka napisala u objavi iz bolnice kako su sada 1:1, Toni je bio rad da nam objasni o čemu se zapravo radi.

- Ona je prošla sa mnom jedan proces u ovih šest godina kroz koji sam ja prolazio, i na neki način mi je spasila život - rekao je Toni, te dodao da je zdravlje najvažnije, a za sve ostalo je lako.

Tony Toni Cetinski, koncert

Toni Cetinski/ Foto: ATA Images

Cetinski je nedavnoproslavio jubilarni 50. rođendan i punih 30 godina uspešne karijere, a, kako kaže, poželeo je samo divne ljude oko sebe, divne saradnike i medije, te se zahvalio na korektnoj saradnji i poželeo da jedni s drugima budemo u ljubavi.

Takođe, otkrio nam je da će supruzi posvetiti pesmu "Ja ne znam nikog boljeg od tebe", a video pogledajte na početku teksta.

(D. Janković, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA