Nataša otkrila zbog čega se nije pozdravila sa Dačom kada su se nedavno našli na istom mestu

Nataša je tada došla u ženskom društvu, a uz Danila je bila njegova supruga

  • 12
Zurka emisije Premijera Nataša Bekvalac Foto: A. Nalbantjan

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović nedavno su se našli na istom javnom događaju, prvi put od razvoda koji se desio pre osam godina, ali se nisu pozdravili, zbog čega je bilo raznih nagađanja.

Pevačica je sada konačno otkrila zbog čega se nije pozdravila sa bivšim suprugom, sa kojim kao što je poznato, ima ćerku Hanu, a koji je došao u pratnji sadašnje supruge, odbojkašice Maje Ognjenović.

- Nismo se pozdravili samo zato što je to ogroman prostor, gde ja nisam primetila ni rođenog muža kada je ušao - objasnila je Nataša kroz smeh.

Danilo Dača Ikodinović Danilo Ikodinović; u pozadini njegova supruga Maja Ognjenović/ Foto: ATA Images

- Mi smo odrasli, zreli ljudi. Roditelji jedne tinejdžerke - dodala je u "Exkluzivu" i time stavila tačke na nagađanja.

Inače, njih dvoje zauvek vezuje ćerka Hana, koju su dobili 2007. godine, godinu dana nakon što su se venčali. Razveli su se posle pet godina braka, 2011. godine, nakon nesreće koju je Dača doživeo na motoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xx

    23. jun 2019 | 19:50

    Ostavila ga je posle nesreće kad su mu podrška i ljubav bila najpotrebnija

  • sl.đ.bijelić

    23. jun 2019 | 21:56

    Kod nas, u Srpskoj, narod gaji zdrave stvari pa, tako, i - dobro pamćenje na sportske velikane nacije. Svi znamo koliko visoko mesto na toj lestvici zauzimaju naši vaterpolisti, a jedan iz te plejade velikih je i Danilo Ikodinović, ovde nikad zaboravljen. Naš Dača!.... A Nata neka dela u svome biznisu i - da “ne brine za manastir” .... Hmmm, voleo bih, za dobro male Hane, da je njena mama, kao, tek, dvanaestogodišnjakinju,još, ne zove tinejdžerkom. To mi, malo, asocira na isforsirano postarevanje deteta... I da zaključim: živeli detinjstvo i - srpski vaterpolo!,,

  • Gile Su

    23. jun 2019 | 21:23

    Legendo našeg vaterpola! Spasio si se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA