≫ 

Željko Mitrović žestoko o skupljanju potpisa protiv rijalitija

- Televizija Pink ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti vise od 5 miliona gledalaca u Srbiji - kaže Mitrović

  • 37
Zadruga, rijaliti zadruga, ulazak u zadrugu, Željko Mitrović, Zeljko Mitrovic Foto: Marko Jovanović

Željko Mitrović oglasio se povodom toga što su aktivisti organizacije "Srbija u pokretu" i "Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti" počeli sa prikupljanjem potpisa za ograničenje emitovanja rijaliti programa.

Kako su naveli, cilj je da se za nedelju dana u desetak mesta širom Srbije prikupi 30 hiljada potpisa kako bi se inicirala izmena Zakona o elektronskim medijima.

- U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajeno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja! - počeo je Željko.

- Televizija Pink ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti vise od 5 miliona gledalaca u Srbiji! To samo znači da će televizija Pink nastaviti da razvija programe koji zaukupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojećim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svetske trendove, kao što su rijaliti "Love Island "u Nemačkoj ili "Naked Attraction" u Britaniji - nastavio je.

Zadruga, rijaliti zadruga, ulazak u zadrugu, Željko Mitrović, Zeljko Mitrovic Željko Mitrović, Foto: Marko Jovanović

- Ovi evropski trendovi su mnogo avangardniji i slobodniji od srpskih rijalitija, ali takav medijski pluralizam nam donosi evropska budućnost! I da ne bih bio isti kao Dragan Đilas koji je rijlitije doveo u Srbiju i na njima enormno zarađivao nehajući za ljude kojima se rijaliti programi ne sviđaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijaliti programa, koji su u ogromnoj manjini ipak od septembra lansirati novi "ART KANAL" koji će 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umetnost kroz sjajne domaće i strane dokumentarne serijale! Uz veliku želju da će potpisnici ovakvih peticija naći svoju sreću na našim novim kanalima, srdačno Željko Mitrović - poručio je.

VIDEO: Željko Mitrović predstavio nove emisije televizije Pink

VIDEO: Sandra Afrika o sukobu na Zadrugoviziji sa Stanijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA