• 13

Kemiš rekao da ga je Vesna varala sa Bosancem, a komentar Zmijančeve je urnebesan!

- Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo pre 35 godina kad se ja ne sećam ni da sam bila s njim u braku - poručila je pevačica

  • 13

U medijima ponovo je pročela da kruži priča koju je čuveni harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio pre više godina, a radi se o detaljima iz braka sa pevačicom Vesnom Zmijanac.

Kemiš je u jednom intervjuu otkrio da ga je tadašnja supruga Vesna Zmijanac varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem, nakon čega ju je 1985. godine ostavio.

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac, Foto: Nikola Tomić

Povodom ovoga oglasila se pevačica i sve iznenadila onim što je ispričala o Kemišu.

- Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo pre 35 godina kad se ja ne sećam ni da sam bila s njim u braku. Jedino čega se sećam jeste da je Bosanac uradio moj najbolji album u životu, koji i danas zvuči bolje od svega što sam čula. Da je bilo prevare, toga bih se setila, jer je Bosanac dobar dasa i to ne bih mogla lako da zaboravim - rekla je Vesna.

Grand šou, Dragan Stojković Bosanac

Bosanac, Foto: A. Nalbantjan

- Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikad mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio s Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - ispričao je Kemiš svojevremeno za jedan nedeljnik.

Miroljub Aranđelović Kemiš

Kemiš, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Vesna Zmijanac otkrila zašto je nema u medijima

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • VX

    Ovim je baš ponizila bivšeg,a tako mu i treba kad nije džentlmen.

  • Zec

    Vesna ostarila pa zaboravila.

  • EL...

    Prevario je sa Zoricom Vesninom tadašnjom najboljom prijateljicom , to je razlog ! Kemiše , napad je najbolja odbrana ! 🤔🤓

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima