≫ 

Kakav nastup! Fantastična Isidora razbila legendarni hit grupe "Queen" (VIDEO)

- Ovako se bira pesma za superfinale, to je domaći zadatak za sve - rekla joj je članica žirija Goca Tržan

  • 0

Isidora Mitić bila je impresivna u finalu "Pinkovih zvezdica". Naime, ona je na fantastičan način izvela hit "The Show Must Go On" grupe "Queen" i oduševila kako žiri tako i publiku.

- Kakav nastup! Ovako se bira pesma za superfinale, to je domaći zadatak za sve. Fredi Mejkjuri nikad nije otpevao ovu pesmu uživo. Ja sam veliki fan grupe "Queen", u klubovima se puštala njihova muzika, sada je nešto drugo. Izuzetno sam ponosna na tebe, ovo je nestvarno teška pesma. Kao što si ti pevala večeras u jednom dahu, tako je i Fredi otpevao ovu pesmu. Ovo večeras je bilo spektakularno u svakom smislu te reči. Jedan veliki aplauz za sve ljude oko nas koji godinama rade ovaj šou - rekla je Goca Tržan.

- Ovako se peva superfinale. Prošlog puta sam rekao da je ono bio tvoj najbolji nastup, sada ću reći da je ovo tvoj najbolji nastup, oduvala si, pojela si celu scenu, ceo studio, verujem i sve kraj malih ekrana. Isidora, to je to. Cela scenografija je bila sjajna - rekao je Nemanja.

Pogledajte nastup Isidore Mitić:

VIDEO: Goca Tržan: Pobeda u Pinkovim zvezdicama ne mora da znači uspeh:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA