≫ 

Psihijatar Jovan Marić o dijagnozi Suzane Perović: Zbog ovoga se čudno ponašala nakon šamara

-Moguće je da je navikla na takav profil muškarca, ja nju lično ne poznajem, ali poznajem takav profil žene - kaže Jovan

  • 8

Psihijatar Jovan Marić objasnio je zašto se Suzana Perović neobično ponašala nakon šamara koji je dobila od Mikija Đuričića, rekavši da očigledno ima dijagnozu.

Naime, Suzana je tvrdila da se ničeg ne seća, a Jovan kaže da je to moguće i da takvo ponašanje u medicini ima svoje ime.

- Nisam ispratio to do detalja jer ne gledam Zadrugu. Nemam pojma ni o tim ličnostima, ali kada neko dobije batine i toga se ne seća, ta osoba, u ovom slučaju Suzana, ima nešto što se zove histerično nesećanje ili psihogena amnezija - kaže Jovan.

Povodom komentara da Suzana možda želi da zaštiti Mikija pred zakonom, on kaže da je to vrlo moguće.

- To je zaista moguće, neprijatan događaj potisne se duboko u nesvesno i mi mislimo da se nije ni dogodio. Nije laž da se Suzana ne seća, to je psihogena amnezija. Moguće je da je navikla na takav profil muškarca, ja nju lično ne poznajem, ali poznajem takav profil žene - kaže Jovan.

- Evo, imao sam situaciju gde otac tuče ćerku i ona tvrdi da nikada nije dobila batine. On se seća da ju je ošamario, a ona je, nažalost, to potisnula u sebe jer joj je bilo veoma neprijatno i sada se ne seća. To ne mora da se leči jer što bismo mi podsećali nekog da je nešto neprijatno doživeo. Znači, nije neophodno lečenje, čak je i dobro da se ne seća. Ta bolest se javlja kod nezrelih osoba koje neke stvari potiskuju u sebi. Suzana nije sazrela emocionalno i zato potiskuje - tvrdi Marić za Svet.

Podsetimo, Miki je zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić dobio kaznu od godinu dana kućno pritvora.

Nakon skandaloznog incidenta, Miki je prvu i jedinu izjavu dao za Telegraf.rs, a šta je rekao pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    30. jun 2019 | 13:31

    Svi mi imamo dijagnozu samo nemaju svi pečat i potpis.

  • Ana

    30. jun 2019 | 14:09

    Šta je sa Nadezdom?!? Nju ne vise udario od Suzane,Nadezda je bila Mikijeva žrtva ,a i Suzanina,Suzana je nju napala i tek se nakon što je bila u Magazinu in kao osvestila

  • stiv

    30. jun 2019 | 14:12

    Suzana lazov!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA