≫ 

Milica priznala da je luda za Crnogorcima: Kad čujem jednu stvar mogu bukvalno da padnem u nesvest!

- Meni su momci iz Crne Gore među najboljim frajerima. Svi koji me bolje poznaju, znaju da sam slaba na njih - kaže Pavlovićeva

  • 44
Milica Pavlović Milica Pavlović, Printskrin: Telegraf

Milica Pavlović (27) poslednjih nekoliko dana provela je u Crnoj Gori, a pre crnogorskog primorja odmarala je u Turskoj.

Ipak, iako je vrela fotka u bikiniju nastala u Alanji, nisu Turci ti kojima Milica ne može da odoli. Naime, mlada pevačica rekla je da najboljim frajerima smatra Crnogorce, te da nikako ne može da odoli njihovom naglasku.

- Meni su momci iz Crne Gore među najboljim frajerima. Svi koji me bolje poznaju, znaju da sam slaba na njih i kada ih čujem kako pričaju, kada čujem njihov akcenat, mogu bukvalno da padnem u nesvest. (smeh) Opasni su oni frajeri, ali pazim se ja - rekla je Milica, dodavši da joj niko nije prišao na bezobrazan ili nekulturan način.

- Ne, ne, niko me nije muvao s tom čuvenom forom: "Đe se kupaš?". Kada to rade, veoma su vaspitani i momci su za primer - objasnila je Milica.

Milica Pavlović Milica Pavlović na plaži u Alanji, Foto: Luka Bošković/Stefan Stojanov

Kako kaže, nije isključeno da će postati i njihova državljanka.

- Možda i postanem njihova državljanka, pošto veoma često nastupam u Crnoj Gori, nije isključeno da ću tražiti njihov pasoš - istakla je Milica za Alo.

Iako su joj Crnogorci omiljeni, Milica je pre nekoliko dana nahvalila Stefana Živojinovića, rekavši da bi Breni sigurno bila bolja snaja od Aleksandre Prijović.

Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene - rekla je Milica.

Na pitanje da li će Breni biti bolja od Aleksandre, takođe je vrlo samouvereno odgovorila.

Ja sam rekla čija god snajka da budem biću najbolja i voleće me najviše od svih ostalih snaja koliko nas bude bilo već! - sa osmehom je prokomentarisala mlada zvezda.

VIDEO: "Volela bih da se moj momak ili muž oblači kao Aca Lukas"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. jun 2019 | 16:00

    Cega se pametan stidi glup se ponosi...

  • Pp

    30. jun 2019 | 16:42

    Nije samo precizirala da li Škaljarci ili Kavači...

  • xxxx

    30. jun 2019 | 16:13

    Crnogorci??? Jel to onaj narod sto nam je bratski zabio nož u ledja i pobratio se sa šiptarima i ustašama, jel su to oni sto pljuju po Srbiji i Srbima pa svi lete u BG na školovanje, lečenje itd. Fuj fuj fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA