≫ 

Darkove kolege o njegovoj izjavi "I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno"

Pevači sa kojima smo razgovarali stava su da se deca nikako ne dele, a jedna Darkova koleginica poručuje da je "odvratno to što je rekao"

  • 42
Darko Lazic Foto: ATA Images, Nikola Tomić, A. Nalbantjan

"Presrećan sam što sam dobio sina, silno sam ga želeo ceo život. Danas svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno", rekao je Darko Lazić po izlasku iz Narodnog fronta sa verenicom Marinom i sinom Aleksejom.

Ove reči naišle su na žestoke komentare od strane ljudi koji su pisali da su u čudu zbog onoga što su čuli i pročitali - da neko javno odvaja decu i ističe sina i stavlja ga na "lestvicu iznad", iako ima i ćerku.

Darko Lazić, porodilište Darko Lazić po izvođenju verenice i sina iz porodilišta, Foto: ATA Images

Nas je zanimalo šta o ovome misle Darkove kolege koje imaju jedno ili više dece, i svi do jednog imali su skoro pa identičan stav.

- Pitaću ga za 50 godina! Ne kažu džabe u našem narodu "Blago majci koja ima ćerku". Ja imam dve ćerke i sina, i želela sam muško, ali kažem vam - ćerka je ćerka. Iz svog iskustva kažem, ipak ćerka više vodi brigu o majci. Evo, i ja sada tako. Moja majka je dementna pa će naredna dva meseca provesti sa mnom, ipak ćerka bolje pazi - kaže Goca Božinovska.

Goca Božinovska Goca Božinovska, Foto: Marko Jovanović

- To je opipljiva tema, ali što se mene tiče deca se ne dele. Muško ili žensko - to treba da bude isto za roditelje, barem je meni tako - poručila je Snežana Đurišić.

Grand Specijal, Snežana Đurišić Snežana Đurišić, Foto: Nikola Tomić

- Meni je to isto. Prvo sam dobio dve ćerke, pa sina. Isto sam se osećao i bio srećan kada sam svo troje dobio, jedino što sam, kada sam dobio prvo dete, sat vremena bio prilično zbunjen. Sva deca su mi privržena, i ćerke i sin, ali ja na primer više komuniciram sa sinom, dok žena ima više tih ženskih razgovora sa ćerkama. To je normalno. Baš smo skoro o tome pričali. Svoju decu podjednako volimo  - iskreno kaže Boban Rajović.

Boban Rajović Boban Rajović, Foto: ATA Images

- Muškarci, 90% njih želi sina, to je jednostavno tako. Videće kad bude stariji da nije tako. Ja imam dva sina, unuka mi ima 12 godina i po njoj već vidim da je brižnija, pažljivija. Takve su devojčice, brižne i pažljive. Meni je moja majka jednom prilikom rekla da me žali, jer nemam ćerku koja će brinuti o meni kao ja o njoj - u dahu je rekla Zlata Petrović.

Zlata Petrović Zlata Petrović, Foto: Marko Jovanović

- Mom drugu Darku Laziću sada treba čestitati na rođenju sina! Toliko su napali čoveka zato što je jedna budala na Tviteru nešto napisala. Ne treba da se meri količina ljubavi prema detetu, dete je dete, ali ja da vam kažem da ćerku volim najviše. Imam sinove i unuku, ali ćerku volim najviše. Hoću li sada u zatvor zbog toga? - oštro je rekao Aca Lukas.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: Telegraf

- Svakom roditelju, normalnom čoveku, treba da bude svejedno. Dete je dete, pa sad da li je muško ili žensko. To što je rekao zvuči baš odvratno, ali pretpostavljam da nije tako mislio, u trenutku nije razmišljao i napravio je lapsus. Generalno, svaki čovek koji je normalan neće gledati na pol deteta - poručila je uvek iskrena Goca Tržan.

Goca Tržan, Pinkove Zvezdice Goca Tržan, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Poslušajte spornu izjavu problematičnog pevača:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aadad

    3. jul 2019 | 13:43

    A, sta moze jedna seljacina da kaze?? Normalnim ljudima je bitno da su im deca zdrava, bilo decak ili devojcica, deca se vole podjednako.

  • Mina

    3. jul 2019 | 19:23

    E Darko, Darko... tvoji dobiše sina pa se i nisu usrećili. Pamet u glavu dok vaspitavaš decu, deca su bogatstvo kojeg god da su pola!

  • MK

    3. jul 2019 | 17:57

    Devojčica ili dečak, najbitnije je da je živo i zdravo, to je najveća sreća!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA