≫ 

"Veliki ste doktor i iskreni patriota": Veljko čestitao Tumbi što je postao selektor Srbije (VIDEO)

- Jako mi je drago što smo mi mogli da ispravimo nepravdu koja je prema vama učinjena - rekao je Veljko na snimku koji je objavio na Instagramu

  • 8
Veljko Ražnatović i Ljubiša Tumbaković Foto: Nikola Tomić/Marko Jovanović

Ljubiša Tumbaković postao je novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, a tom povodom toga poznatog fudbalskom strategu čestitku je uputio bokser Veljko Ražnatović. Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović nahvalio je Tumbakovića na snimku koji je objavio na Instagramu.

- Samo da čestitamo novom selektoru Ljubiši Tumbakoviću što je postao selektor srpske reprezentacije i što je pravi, iskreni patriota, i nema lepšeg osećaja nego iskreno iz srca voleti svoju zemlju. Jako mi je drago što smo mi mogli da ispravimo nepravdu koja je prema vama učinjena. Želim vam svu sreću sa našom reprezentacijom, veliki ste doktor i sve vam najbolje želim - rekao je Veljko

Inače, Ljubiša Tumbaković je dobio otkaz kao selektor Crne Gore nakon što je odbio da vodi ekipu protiv tzv. Kosova.

Pogledajte snimak koji je objavio Veljko Ražnatović:

VIDEO: Veljko pobedu posvetio majci, sestri, ženi ali i ocu za koga je imao nikad emotivniju poruku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    2. jul 2019 | 16:14

    Stvarno velika licnost dala mu podrsku

  • FANTOM

    2. jul 2019 | 13:55

    Setih se vremena kada Tumbakovica oterasmo iz srpskog fudbala. Seca li se bar neko da Ljubisu proglasismo personom non grate kada je onom Nedeljku Kovinjalu bivsem stanovniku Sarajeva a potom sportskom komentatoru na RTS- u Novi Sad u lice rekao da je pobegao i ostavio svoj narod u BiH da krvari i bori se za svoj opstanak. Srecan ti povratak Tumbo i imam ogrimno poverenje u tvoju strucnost i znanje. Na kraju krajeva zatvorice se razvaljene celjusti dusebriznika jer ti si legenda naseg trenerakog zanata na ovim prostorima.

  • Janko Marko

    2. jul 2019 | 15:36

    Ja tebe serdare ti mene vojvoda...moj do moga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA