≫ 

Ceca nakon što joj je manijak upao u kuću i vikao da mu je ona žena: Taj čovek je bolestan i opasan!

- Proganja, kako mene, tako i ljude iz mog okruženja - kaže Ceca za Telegraf.rs

  • 11
Cecina Vila

Foto: ATA Images, TV Prva

Pre nekoliko dana folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović doživela je ogromnu neprijatnost, kada je muškarac nepoznat javnosti upao u njenu kuću na Kipru.

Podsetimo, izvesni O. L. je ušetao u dvorište vile, ušao u kuću u kojoj je boravio nekoliko dana i imao je nameru da tu i ostane pod objašnjenjem da je "Ceca njegova žena".

Ovim povodom Ceca se oglasila za Telegraf.rs, rekavši da očekuje da čovek odgovara jer progoni i nju, i njene bližnje.

- Istina je da me proganja bolestan čovek, očekujem od nadležnih organa da bude lišen slobode, jer je čovek opasan. Proganja, kako mene, tako i ljude iz mog okruženja - rekla je Ceca.

Proslava godisnjice emisije Nikole Rumenica, Svetlana Ceca Raznatovic, Veljko, Anastasija

Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

- Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu - rekao je izvor upućen u situaciju.

Podsetimo, Ceca je veliku neprijatnost doživela i u Beogradu, 30. septembra 2018. godine, kada su nepoznate osobe sa dva automobila marke "mini kuper" i jednim karavanom udarale u kuću folk zvezde.

Oni su naizmenično vozilima udarali u zidove pevačicine kuće, a zatim su pobegli u nepoznatom pravcu.

3. oktobra pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su dve osobe za koje se sumnja da su počinili pomenuti napad. Zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za osumnjičenima N. A. (32) i S. M. (30) tada je raspisana potraga. N. A. je od ranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima.

Svetlana Ražnatović Ceca, kuća, vila

Oštećeni zidovi prilikom napada, Foto: Marko Jovanović

- Drago mi je da policija eskpresno radi svoj posao i da su brzo došli do identiteta. Nadam se da će uskoro biti privedeni da bi se otkrilo koji su razlozi i čemu takvo bahato i nasilničko ponašanje i ugrožavanje bezbednosti jedne porodice. Ne poznajem te ljude, nikada nisam čula za njih. Očekujem da me policija izvesti o tome, šta se dešava i zbog čega su to uradili, čemu taj zverski čin - rekla je Ceca tada za Telegraf.rs.

Folk zvezda tada je rekla da će protiv napadača podneti krivične prijave, kako bi maksimalno zaštitila svoju porodicu.

- Uradiću sve što mi zakon omogućava da zaštitiim svoju porodicu. Ja ne živim u strahu u svom gradu i u svojoj zemlji. Niti imam razloga za strah, niti se ikoga bojim. Ovo je jedan kukavički čin. Život ide dalje, policija će odraditi svoj posao, verujem u naše institucije i ja sam sve i prijavila policiji jer znam da će efikasno odreagovati. Ovome se mora stati na put, šta da očekuju ljudi koji nisu javno eksponirani i koji ne će moći da dignu glas. Ovo nije Divlji zapad - poručila je tada.

VIDEO: Snimak napada na Cecinu kucu

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    3. jul 2019 | 15:22

    Ovo sada pisem ozbiljno, ali zaista ozbiljno: Ja ovu Cecu ne bih ozenio ni da mi neko placa ogromnim parama. Ovo stvarno ozbiljno mislim.

  • sanja

    3. jul 2019 | 12:28

    Blago ovome, pa zar nije čuo da joj je sin vrhunski bokser i opasan tip?

  • Lud zbunjen

    3. jul 2019 | 11:08

    Žene, eto rešenja kako da izbacite muža iz kuće 😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA